Kocaeli Geleneksel Türk Okçuluğu Açık Hava Puta Koşusu başlıyor

Büyükşehir ve Türkiye Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu iş birliğinde ‘’Kocaeli Türk Okçuluğu Açık Hava Puta Koşusu” heyecanı yaşanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu iş birliğinde, Kocaeli Geleneksel Türk Okçuluğu Açık Hava Puta Koşusu adıyla 19-20 Ağustos tarihlerinde İzmit Atletizm Pisti’nde düzenlenecek.
523 KEMANKEŞ YARIŞACAK.
Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğünce organize edilen şampiyonada minikler, yıldızlar, gençler, büyükler kadın ve erkek kategorisinde ülke genelinden 16 ilden, 44 geleneksel okçuluk kulüpleri ve ferdi sporcular katılırken 228 Kadın, 295 erkek olmak üzere toplam 523 kemankeş madalya için yarışacak.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENECEK.

Kocaeli Geleneksel Türk Okçuluğu Açık Hava Puta Koşusu ilk gün yapılacak 10-11 yaş minikler 30 metre, 12-13 yaş minikler 35 metre, yıldızlar 40 metre, gençler 50 metre, büyükler kadınlar 60 metreye, erkekler 70 metreye oklarını atarak sıralama atışlarını tamamlayacak. Organizasyonda ikinci gün 20 Ağustos’ta tüm kategorilerde eleme atışlarıyla başlarken çeyrek final, yarı final ve finale çıkan kemankeşler belirlenecek. Puta koşusu final atışları sonrası şampiyonada aynı gün tüm kategorilerde dereceye girenler için ödül töreni de düzenlenecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı