Kürekte 2023 Sezonu Başlıyor

Kürekte 2023 sezonu, ergometre yarışları ile start alacak. Türkiye Kürek Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Salon Kürek Şampiyonası, 8 Ocak Pazar günü İstanbul’da gerçekleştirilecek.

37 Kulüp ve 600’den Fazla Sporcu Mücadele Edecek.

Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Spor Tesisleri’nde düzenlenecek Türkiye Salon Kürek Şampiyonası’nda Türkiye’nin pek çok ilinden katılacak 37 kulüp ve 600’den fazla sporcu mücadele edecek. Yarışlarda U15, U17, U19, U23, Büyükler ve Master kategorilerinde sporcular 1000 ve 2000 metrelik yarışlarda derece için ter dökecek.

Erhan Ertürk: “2023 yılını Ergo ile Açıyoruz”

Yarışlar öncesi açıklamalarda bulunan Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı Erhan Ertürk, heyecanla yeni bir sezona başladıklarını ifade etti. Cumhuriyetin 100. yılının verdiği coşku ile ergometre yarışlarının yapılacağını söyleyen Erhan Ertürk, yarışlara katılacak kulüp ve sporculara başarılar diledi. Erhan Ertürk: “İlk startı İstanbul’da ergometre yarışları ile vereceğiz. Bir asrı devireceğimiz bu yıl, gerçekleştireceğimiz tüm etkinlikleri 100. Yılımıza yaraşır şekilde gerçekleştireceğiz. Bizle aynı heyecana sahip herkesi yarışları izlemeye davet ediyoruz. Şimdiden yarışacak tüm sporcularımıza başarılar dilerim.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni