MAXROOM SELECT Ve TRIMLESS DEKORATİF ANAHTAR VE PRİZ MODELLERİ

Maxroom, ithal dekoratif aydınlatma koleksiyonunun tamamlayıcısı olarak oluşturduğu ithal dekoratif anahtar ve priz koleksiyonu ile büyük beğeni topluyor. Belçikanın en yenilikçi üreticilerinden Lithoss anahtar priz koleksiyonunu ile her ölçekteki projede kullanabilirsiniz.

Ürünleri Maxroom temsilciliğinde Türkiye’de satılmakta olan Lithoss, on beş yıllık genç bir üreticidir. Tasarımları, ürünlerinde kullandıkları malzeme ve işçilik kalitesi ile tüm Dünyada kısa sürede tanındılar ve bir çok prestijli projede yer buldular. Ürettikleri Push button ve Toggle Switch Anahtar ve priz koleksiyonlarını hem 250 volt hem de KNX, Casambi gibi akıllı ev sistemlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dekoratif anahtar ve prizlerinde kullandıkları, pirinç, paslanmaz çelik, nikel gibi kıymetli ve sağlam metaller sayesinde satın alınan Lithoss ürünler, nesiller boyunca size hizmet edeceklerdir.

 

 Lithoss Select Dekoratif Anahtar Priz Koleksiyonu

Select, Lithoss’un modern ve tasarım projeler için ürettiği ilk ve benzersiz koleksiyonudur . Lithoss Select dekoratif anahtar priz koleksiyonunda ürünler hem 250 Volt hem de Knx gibi akıllı ev sistemi ve otomasyon sistemleri için kullanılabilmektedir. Select’in en büyük özelliği Push Button yani Liht anahtar olarak çalışmasıdır. Lithoss, Select koleksiyonu ile farklı tasarım ve finish seçenekleri ile, seçkin projelerin modern ve tasarım anahtar ve priz ihtiyaçları için geniş bir koleksiyon sunmaktadır.

 Lithoss Trimless Dekoratif Anahtar Priz Koleksiyonu

Trimless koleksiyonu ile Lithoss, geçme kasaları ile duvar ile hem zemin tasarımları tercih eden projeler için güncel koleksiyonlarını sunmaktadır. Lithoss Trimless dekoratif anahtar priz modelleri, Select koleksiyonunun push button, cockpit koleksiyonunun toggle switch modellerini ve Void koleksiyonunun tüm priz modellerini özel el yapımı kaplaması ile hem evlere hem de ofislere eşsiz bir dokunuş olarak duvar ile hem zemin olarak sunmaktadır.

Projeniz ister modern, ister retro isterse de klasik olsun, keyifle kullanacağınız bir model muhakkak Lithoss anahtar priz koleksiyonunda bulunmaktadır. Lithoss ürünleri için doğru adres Maxroom’dur.

Maxroom’un temsilciliğini yaptığı Lithoss, Aldo Bernardi ve Fede koleksiyonları için 0850 225 05 09 numaralı ofis numaramızdan veya 0532 427 11 14 numaralı whatsapp ve cep numaramızdan her zaman ulaşabilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı