İş İngilizce kursu

Kariyeriniz İçin En Doğru Seçim

İnsanların hayatının anı ve geleceği için kariyer planlaması çok büyük önem taşır. Ülkemizde bir kişinin İngilizcesi olmadan kariyer planlaması yapması mümkün değildir. Güçlü, başarılı ve önü açık kariyerinde İngilizce olmazsa olmazlardandır. Eski dönemlerde CV hazırlarken yazılan orta dereceli İngilizcenin günümüzde hiçbir değeri yoktur. İş yerleri ileri derecede ve akıcı İngilizce istemektedir. İş İngilizce kursu şirketlerin personelinde aradığı kriterlere göre eğitim vermektedir. İngilizcenin ekstra olmaktan çıkıp ihtiyaç halini aldığı günümüzde kursumuzdan eğitim almak kariyer başarısı için şart oldu. Her iş alanını kendince bir literatürü bulunur. Kursumuz iş alanlarına göre iş İngilizcesi eğitimi vermektedir. İngilizcesi yüksek seviyede olmayanların mülakatlara bile çağrılmadığı günümüzce kurs eğitimlerimiz büyük bir fırsattır.

Güzel Bir Gelecek İnşa Etmek

Her yetişkinin amacı güzel bir gelecek inşa etmektir. Güzel geleceğin temellerini iyi bir geliri olan işle atılmaktadır. Standartlarda veya altında bir gelirle yaşamak isteyenler için İngilizce ihtiyaç olmayabilir. Fakat daha iyisini isteyenler için iş İngilizce kursu gerekliliktir. Yılların tecrübesine sahip kursumuz geleceğiniz adına atacağınız adımlarda yanınızda olmaktan gurur duyar. Kursumuz iş dil eğitimleri alanına göre değişiklik göstermektedir. Esnek programların yanı sıra yoğun programlarımızla kursiyerlerimizi amaçlarına hızla ulaştırmaktayız. İş için dil eğitimlerimize gelen kursiyerlerimizin büyük çoğunluğu belli yüksek eğitimler almış kişilerden oluşmaktadır. Eğitim kadromuz, kursiyerlerimizin eğitim seviyelerini dikkate alarak modern teknik ve yöntemleri kullanmaktadır. Ayrıca kadromuz eğitimli kursiyerlerimize yeterli eğitimi verecek bilgi ve tecrübeye sahiptir.

Ticari İngilizce Kursu Eğitimleri

Çeşitli meslek grupları bulunmaktadır. Ticaretle uğraşan kişiler ihracat yapıyorsa devamlı yurt dışında demektir. Uluslar arası anlaşmaların dili İngilizcedir. Gerek anlaşmalar gerekse yurt dışında konuşmada ihtiyaç olacağından ticaret insanları için iş İngilizce kursu çok büyük önem arz etmektedir. İş hayatınızdaki başarının önemli adımını İngilizce öğrenilerek atılmaktadır. Kursumuzda, iş adamlarının kendilerini ve fikirlerini ifade edebilmeleri, ürün tanıtımı yapabilmeleri, sunum yapmaları, teknik anlamda yazılanları okumaları ve anlamaları üzerine eğitimler verilmektedir. Kurs tercihi yaparken;

  • Eğitimin içeriği
  • Akıcı ve pratik konuşmaya yönelik etkinliklerin yoğunluğu
  • Resmi ve gayrı resmi konuşma teknikleri
  • Ekip çalışmaları
  • Telefonda iş konuşma teknikleri
  • Etkileyici ve ikna edici İngilizce kullanımı
  • Elektronik posta yazışmaları
  • CV hazırlama teknikleri
  •  Sunum yapma tekniklerine dikkat edilmesini tavsiye etmekteyiz.

https://www.bilisselakademi.com/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı