Çağdaş Tarım ve Hayvancılığın Vazgeçilmez Güvencesi Elektrikli Çit

Çağdaş Tarım ve Hayvancılığın Vazgeçilmez Güvencesi Elektrikli Çit

 

Tarım ve hayvancılık sektörü, tarihin her döneminde toplumların ana geçim kaynaklarından biri olmuştur. Ancak bu sektörler, sadece üretim yapmakla kalmaz, aynı zamanda bu ürünleri ve hayvanları koruma altına almakla da yükümlüdür. İşte bu noktada devreye elektrikli çit sistemleri giriyor. Ancak bu sistemlerin en kalitelisini ve en güvenilirini nereden temin edeceğiniz konusunda bir önerimiz var: ÇKR Tarım Ürünleri Hayvancılık Teknolojileri San.ve Tic.Ltd.Şti.

 

İzmir'in köklü firmalarından biri olan Çakır Elektrik, 2008 yılında kurulmuş olup 2012 yılında sektördeki büyük atılımını yaparak toptan satışa başlamıştır. Kısa süre içinde sektörün öncü firmalarından biri haline gelmiştir. Firma, kendi markası "BEKÇİ" ile patentli ve TSE belgeli ürünler üretmeye başlamış, bu sayede sektörde adından sıkça söz ettirir olmuştur.

 

Elektrikli çit sistemleri, Avrupa'da 1990'lı yıllardan beri tarım ve hayvancılık sektöründe kullanılmaktadır. Ancak ülkemizde bu sistemlere olan talep son yıllarda artış göstermiştir. ÇKR Tarım Ürünleri, bu ihtiyaca cevap veren bir firma olarak, elektrikli çit sistemlerinin A'dan Z'ye üretimini yapmakta, geliştirmekte ve satışını gerçekleştirmektedir.

 

Firma olarak kullandıkları bileşenlerde kaliteye büyük önem veriyorlar. Çünkü kullanıcı dostu ve riskten uzak ürünler sunmayı ilke edinmişlerdir. Müşteri memnuniyeti, firmanın en büyük önceliğidir. Bu yüzden 7/24 satış sonrası hizmet garantisi sunuyorlar.

 

Sonuç olarak, tarım ve hayvancılıkla ilgilenen herkes için güvenilir ve kaliteli bir çözüm ortağı olan ÇKR Tarım Ürünleri Hayvancılık Teknolojileri San.ve Tic.Ltd.Şti ile tanışmanızı öneriyoruz. Elektrikli çit ihtiyaçlarınızda, firmanın sunduğu üstün kalitedeki ürünlerle tanışarak arazinizde ve hayvanlarınızda en üst düzeyde güvenliği sağlayabilirsiniz.

 

Nereden Temin edebilirim?

Adresimiz: Cumhuriyet Mahallesi Ödemiş Caddesi No:73 Beydağ İZMİR

Telefon Numaramız: 0546 653 41 88

Bize bu numaradan ulaşabilir yada https://elektriklicitbekci.com/ adresinden sipariş verebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı