TEV Türk Müziğinin Unutulmaz İsimlerini Ustaları Anma Konseri ile Anıyor

56 yıldır eğitimde fırsat eşitliği misyonu ile gençlerin eğitim hayatlarına dokunan Türk Eğitim Vakfı (TEV); “Ustaları Anma Konseri” düzenliyor. 18 Nisan Perşembe günü saat 19:30’da Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde ücretsiz olarak gerçekleşecek konsere, eğitime destek olmak isteyen herkes katılım sağlayabilecek.  

Türk müziğinin eşsiz ustaları olarak hafızalarda yer edinen TEV bağışçıları; Ferdi Özbeğen, Zeki Müren ve Safiye Ayla’nın anılacağı konserde; sanatın duayen isimleri Türk Sanat Müziği Ses Sanatçısı Füsun Batum, TRT İstanbul Radyosu Yapımcısı ve Türk Sanat Müziği Ses Sanatçısı Murat Seçkin ve TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Vedat Çetinkaya sahne alacak. Gecede toplanan tüm bağışlar, Kadıköy’de ikamet eden ihtiyaç sahibi öğrencilerin desteklenmesini amaçlayan Okutan Kadıköy Burs Fonu’na aktarılacak.

1967 tarihinde Türk aydınlarının katkılarıyla kurulan ve başarılı ve imkanları kısıtlı öğrencilere eğitim desteği sağlayan Türk Eğitim Vakfı (TEV); eğitime gönül vermiş ve Türk Sanat Müziği’nin değerli isimlerini anarak, onları gönüllerde yaşatmaya devam ediyor. TEV Anadolu Yakası Bağışçılarla İlişkileri Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenecek “Ustaları Anma Konseri”nde vakfın değerli bağışçıları ve Türk müziğinin eşsiz isimleri Ferdi Özbeğen, Zeki Müren ve Safiye Ayla’nın anısı sanatla anılacak.

18 Nisan Perşembe günü saat 19:30’da Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde gerçekleştirilecek konserde, Türk Sanat Müziği Ses Sanatçısı Füsun Batum, TRT İstanbul Radyosu Yapımcısı ve Türk Sanat Müziği Ses Sanatçısı Murat Seçkin ve TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Vedat Çetinkaya Türk müziğinin mirasını yaşatacaklar.

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy ilçe muhtarları, Kadıköy Belediye Gönüllüleri ve Kadıköylülerin destekleriyle hayata geçirilen Okutan Kadıköy Projesi ile Kadıköy’de ikamet eden ve maddi nedenlerle eğitimine devam etmekte güçlük çeken üniversite öğrencilerine burs desteği verilmesi hedefleniyor

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı