QNB Sigorta Çalışanları, Kanser Tedavisi Gören Çocuklar İçin Yarıştı

QNB Sigorta çalışanları, TV 360’ta yayınlanan ve 63 ülkede izlenme rekorları kıran Aileler Yarışıyor programına katılarak büyük ödülün kazananı oldu. Yarışmada, günlük hayattan çok basit soruların sokaktaki 100 kişiye sorulması sonucu alınan en popüler cevapları bulmaya çalışan QNB Sigorta çalışanları, kazandıkları büyük ödülü Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na (KAÇUV) bağışladı.

 Sağlık, hayat ve bireysel emeklilik sigortası branşlarında sürdürdüğü sigortacılık faaliyetleri ile bireylerin sadece zor günlerinde değil hayatları boyunca yanlarında olmayı hedefleyen QNB Sigorta, toplumun iyiliğini hedefleyerek hayata geçirdiği sosyal sorumluluk çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. QNB Sigorta’nın gönüllü çalışanları, TV 360’ta yayınlanan Aileler Yarışıyor programına Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) için katılarak büyük ödülün sahibi oldu. Hayat ve Sağlık olarak iki ekibe ayrılan ve birbirlerine karşı ancak tek bir ortak hedefle yarışarak büyük ödülü ve bireysel ödülleri kazanan çalışanlar, tüm ödüllerini KAÇUV’a bağışladığını açıkladı.

TV 360’ta yayınlanan Aileler Yarışıyor programı, Asuman Krause’nin eğlenceli sunumuyla hafta içi her akşam izleyicilerle buluşuyor. Günlük hayatta karşılaşılabilecek yanıtları olan soruların sokaktaki 100 kişiye sorulması sonucu alınan en popüler cevapların tahmin edilmeye çalışıldığı program, 63 ülkede izlenme rekorları kırıyor. Yarışmanın final etabında en çok popüler cevaba ulaşan ekibe büyük ödül veriliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı