Netflix, David Benioff ve D.B. Weiss'in imzasını taşıyan 3 Cisim Problemi'nden özel bir video paylaştı

Game of Thrones’un yaratıcılarının, Liu Cixin’in aynı isimli roman üçlemesinden uyarladığı 3 Cisim Problemi’nden özel bir video yayınlandı. Yıldız isimleri bir araya getiren dizide 1960’lı yıllarda alınan önemli bir karar, yankılarını uzayı ve zamanı aşarak günümüze ulaştırıyor. 

8 bölümden oluşan 3 Cisim Problemi’nin yönetmenliğini 2021 yılında Oscar’a aday olan Derek Tsang üstlenirken oyuncu kadrosunda Jovan Adepo, John Bradley, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong, Jonathan Pryce, Rosalind Chao, Ben Schnetzer ve Eve Ridley gibi isimler yer alıyor.

İnsanlığın doğanın kanunlarını altüst eden büyük bir tehdit ile burun buruna gelmesi sonucu güçlerini birleştiren bir grup bilim insanını merkezine alan dizi, 21 Mart 2024’te tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak. 

 

3 Cisim Problemi Hakkında:

1960’larda Çin’de yaşayan genç bir kadının aldığı önemli bir karar, uzay ve zamanı aşarak günümüzde yaşayan bir grup bilim insanında yankı bulur. Doğa kanunları gözlerinin önünde altüst olmaya başlayınca, birbirine sıkı sıkıya bağlı bir grup seçkin bilim insanından oluşan bu ekip güçlerini insanlık tarihinin en büyük tehdidine karşı koymak üzere korkusuz bir dedektif ile birleştirir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı