Bilfen okullarından cumhuriyet'in 100. yılına yakışır kutlama

BİLFEN EĞİTİM KURUMLARI, CUMHURİYETİN 100. YILINI VOLKSWAGEN ARENA’DA KUTLADI!

BİLFEN OKULLARINDAN CUMHURİYETİN 100.YILINA YAKIŞIR KUTLAMA

 

Türkiye’nin öncü eğitim markalarından Bilfen Eğitim Kurumlarında eğitim gören anaokulundan liseye kadar 1000’e yakın öğrencisinin yer aldığı “Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Programı” binlerce velinin katılımıyla Volkswagen Arena’da büyük bir coşkuyla gerçekleşti.  

Oyuncu Reha ÖZCAN’ın sunumuyla hayat bulan programda öğrenciler, Atatürk’ün çocukluğundan Cumhuriyetimizin ilanına kadar geçen süreyi hazırladıkları koreografiler, danslar, Bilfen koro ve orkestrasının hazırladığı şarkılar ve marşlarla yaşattılar. Öğrencilerin performanslarının uygulanan video mapping yöntemiyle müthiş bir görsellik kazandığı gece, Dünyaca Ünlü Opera Sanatçısı Murat KARAHAN’ın eşsiz repertuarıyla son buldu.

Cumhuriyetin ışığında yürüyen öğrenciler 

Anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin sarı başak tarlaları üzerindeki canlandırmaları ile başlayan gecede lise öğrencileri izleyenleri Kurtuluş Savaşı yıllarına götürürken ortaokul öğrencileri Karadeniz’in sularında yaptıkları danslarla izleyenleri büyülediler. Bilfen Koro ve Orkestrası, Küçük Kemancılar ve Bilfen Bando Takımı performansları ile göz doldururken usta oyuncu Reha ÖZCAN anlatımlarıyla izleyenleri yıllar öncesine götürdü. Bu özel gece, Dünyaca Ünlü Opera Sanatçısı Murat KARAHAN’ın Atamıza ithafen söylediği ve Atamızın en sevdiği arya olan “E Lucevan Le Stelle” ile birlikte öğrencilerin de eşlik ettiği marşlarımızdan oluşan repertuarını seslendirmesiyle son buldu. Tüm öğrencilerin ve izleyenlerin, ellerinde Türk Bayrakları ile hep birlikte söyledikleri marşlar ile final yapan gecede, Cumhuriyetin ışığında yürüyen, bu ulu çınarın gölgesinde büyüyen öğrenciler performansları ile dakikalarca ayakta alkışlandılar.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı