Andy Show, Dünya Prömiyerini Antalya'da gerçekleştirecek

Sanat, teknoloji, gastronomi ve eğlencenin bir arada olduğu, her biri kendi alanında en iyi olan 50’den fazla profesyonel sanatçıdan oluşan ve sahnelendiği uluslararası alanlarda oldukça ses getiren ANDY SHOW’un dünya prömiyeri için heyecan başladı. Yeni nesil müzikli tiyatro gösterisi “ANDY”, Kilit Grup bünyesinde Antalya’da açılan eğlence ve gastronomiyi bugüne dek görülmemiş bir konsept ile birleştiren gösteri merkezi Cosmos Theatre’da izleyicisiyle buluşacak.

 

Her biri kendi alanında en iyi olan 50’den fazla profesyonel sanatçının yer aldığı, teknoloji, sanat ve gastronominin harmanlandığı ANDY SHOW, Türkiye’deki sanatseverleri büyüleyici bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. 

Performans sanatları türleri ve teknolojinin bir araya geldiği müzikli tiyatro gösterisi Andy Show’un dünya prömiyeri 15 Haziran’da Antalya’nın yeni nesil gösteri merkezi Cosmos Theatre’da gerçekleştirilecek.

GASTRONOMİ, SANAT VE TEKNOLOJİ ANDY SHOW’DA BİR ARADA

50’den fazla kişinin yer aldığı sanatsal gösterinin yaratıcısı ve yönetmeni canlı showlar, TV performansları, konserler ve müzik videoları ile bilinen Igor Rudnik. Rudnik’in ortak yazarı ve sağ kolu ise dünyanın çeşitli ülkelerinde koreograf ve yönetmen olarak çalışan ve birçok başarılı yapıma imza atan Alexey Karpenko.  Görsel efektleriyle de interaktif bir uzay yolculuğu sunacak olan bu görkemli showun bestecisi ise APKiT ve Global Müzik Ödülleri’ne adaylığı bulunan Ryan Otter. 

MICHELIN YILDIZLI RESTORANLARIN ŞEFLERİNDEN MUHTEŞEM YEMEKLER

Andy Show, olağanüstü koreografisi, muhteşem dekorasyonu, sıra dışı kostümleri ve 3D etkisiyle izleyicileri adeta gösterinin bir parçasıymış gibi hissettirerek eşsiz bir deneyim sunacak. 

Bu görkemli şova entegre olarak hazırlanmış gastronomi sunumu ise misafirlere bambaşka bir konsept sunacak. Michelin yıldızlı restoranlarda çalışmış dünyaca ünlü şefler Nicolas Maugard ve dünya çapında bilinen yiyecek ve içecek geliştiricisi Fabrice Canelle, hünerlerini görkemli gecede konuklar için sergileyecek.

SANAT VE GÖSTERİ DÜNYASINA TURİZM DEVİNDEN BÜYÜK YATIRIM

Andy Show’un prömiyeri, turizm dünyasına yeni bir soluk getiren sanat, eğlence ve rafine gastronomiyi bugüne kadar görülmemiş bir konsept ile sunan Cosmos Theatre’da gerçekleştirilecek. 

Bu görkemli ve özel gecede başarılı müzisyen Keremcem, usta oyuncular Neslihan Yeldan, Ece Özdikici, Tuba Ünsal, Akasya Asıltürkmen, komedyen Kaan Sekban, akademisyen-yazar Prof. Dr. Uğur Batı, ünlü programcı ve sunucu Murat Güloğlu, duayen gazeteciler Ali Eyüboğlu, Barbaros Tapan ve son dönemin popüler oyuncuları arasında gösterilen Yalçın Hafızoğlu’nun da aralarında olduğu sanat ve iş dünyasının çok sayıda önemli ismi bir araya gelecek.

Turizm ve iş dünyasının öncü isimlerinden Kilit Grup bünyesinde yer alan, Antalya Havalimanına 5 dakika uzaklıktaki Nirvana Cosmopolitan Hotel’deki Cosmos Theatre, özgün ve elegan eğlence anlayışı ile turizm sektörüne yeni bir kapı aralayacak. 

Andy Show ile beraber birbirinden ünlü isimlerin konserleri ve renkli showlar da yaz boyunca izleyici ile buluşacak. Misafirler tüm organizasyonları izleme fırsatı yakalarken aynı zamanda lüks otelde konaklamanın keyfini yaşayacaklar.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı