TAM Fuarcılık, Pazarlama Dünyasının Önemli İsmi ile Anlaşma İmzaladı

TAM Fuarcılık şirketi, organize ettiği World Sports İstanbul fuarı başta olmak üzere diğer fuarlar ve etkinlikler için gelen taleplerin pazarlama ve etkinlik faaliyetlerinin yürütülmesi adına sektörün deneyimli ismi Yıldırım Ünverdi’yle iş birliği anlaşmasına imza attı.

Birçok farklı fuar şirketinde pazarlama ve etkinlik görevleri üstlenen, danışmanlık yapan ve başarılı işlere imza atan Yıldırım Ünverdi bir sonraki World Sports İstanbul fuarı ve TAM Fuarcılık ile gerçekleştirdiği yeni anlaşma ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yıldırım Ünverdi açıklamasında “TAM Fuarcılık ailesine işlerimin yoğunluğundan dolayı fuara 3 ay kala dahil oldum ve yardımcı olabildim. TAM Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sucaklı, Kurucu Ortaklar Murat Paksuz ve Tolga Yeniçeri’ ye bu kısa zamanda bana güvendikleri için ve böyle bir aile ortamı oluşturdukları için ayrıca teşekkür ederim. Çok güzel bir enerji yakaladık. TAM Fuarcılık yöneticileriyle yaptığımız anlaşmada önümüzdeki World Sports İstanbul’da ayrıca diğer gelen fuar pazarlama ve etkinlik organizasyonlarında artık baştan sona birlikteyiz. World Sports İstanbul fuarının ilki özelinde konuşacak olursam nerede ne eksiğimiz var bunları biliyoruz, analizlerimizi yaptık. Katılımcı ve ziyaretçi yönünden daha güçlü bir World Sports İstanbul için reçetemiz hazır. Normalde iddialı söylemleri sevmem ama şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ki önümüzde ki süreçte herkes TAM Fuarcılığı ve onun nezdinde düzenlenen World Sports İstanbul’u konuşacak.” İfadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı