Krafton, Defense Derby'i tüm dünyada yayınladı

Betting Royale türüne yeni bir soluk getiren oyun, savaş alanlarına gümbür gümbür geldi! Google Play, App Store ve Galaxy Store üzerinden indirilebilen Defense Derby, 190’dan fazla ülkede şimdi yayında.

KRAFTON, Inc. bünyesinde bağımsız bir stüdyo olan RisingWings, dünya çapında gerçek zamanlı strateji savunma mobil oyunu Defense Derby‘yi resmi olarak piyasaya sürdü

Kule savunma türüne taze bir soluk getiren Defense Derby, oyuncuları strateji gerektiren, akıl oyunları ve güçlü sinerji etkileriyle dopdolu 4 oyunculu PvP savaşlarına davet ediyor. Her tur, oyuncuların savaşçı birimleri işe almak ve takımlarını oluşturmak için birbirlerine karşı teklif verdiği bir “teklif aşaması” ile başlıyor. Oyuncular daha sonra birimlerini benzersiz yeteneklerinden yararlanmak ve bir dizi canavar saldırısını püskürtmek için kalelerine stratejik olarak yerleştiriyorlar. Kalesi düşmeden ayakta kalan son oyuncu, oyunun galibi ilan ediliyor.

Defense Derby, “Betting Royale” olarak bilinen yeni bir türe de imza atıyor. Bu eşsiz oynanış mekaniği, oyuncuların birimleri araştırıp takımlarında yer almasını istedikleri birimler için oyun içinde teklif vermesine dayanmakta. Dünya çapında 190’dan fazla ülkede Korece, İngilizce, Japonca, Tayca, Endonezce, Malayca, Portekizce ve Çince (Basitleştirilmiş/Geleneksel) dahil olmak üzere toplam dokuz dilde yayınlanan Defense Derby’yi Google Play üzerinden, Apple App Store’dan ve Samsung Galaxy Store’dan indirebilirsiniz.

Defense Derby, oyun deneyimini daha eğlenceli hale getirecek yeni modlar ve içeriklerle dopdolu. Temel oyun modları olan “Derby Modu (PvP)” ve “Blitz Modu (PvE)”nun yanısıra oyuncular Zindandaki birimlerle aynı ırktan savaşçıları kullanmak zorunda oldukları “Tecrübeler Vadisi”ni (Valley of Trials) de deneyebilirler. Ayrıca odalar oluşturup arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz “Dostluk Maçları” (Friendly Derby) ve belirli bir süre için sunulan ve her seferinde farklı kurallara sahip olan “Temalı Mod” (Themed Mode) da oyunda yer alan eğlenceli modlar arasında. Temalı Mod’a oyuncuların, savaş başlamadan önce rakibin sahip olduğu belirli birimlere yasak koyabilecekleri “Banlı Mod” (Ban Pick Mode) ve verilen görevleri tamamlarken savaşta hayatta kalan ilk oyuncunun kazandığı “Görev Modu”nun (Quest Mode) da geleceği belirtiliyor.

Oyunun çıkışını kutlamak adına heyecan verici bir dizi oyun içi etkinlik sizleri beklemekte. Tüm oyuncular, lansman döneminde 20.000 Altın, bir Nadir Kahraman kartı, bir Nadir Birim kartı ve bir Özel Kale Görünümü dahil olmak üzere oyun içi bonuslarla dolu bir “Hoş Geldiniz Paketi”ne sahip olacak. Oyuncular, Login Event, Lucky Draw ve Event Store gibi oyun içi etkinlikler aracılığıyla Efsanevi Birim kartı, Nadir Birim kartı, Kübikler, Altın gibi ödüller kazanma fırsatına sahip olacak. Ayrıca resmi YouTube, Facebook ve Discord’da kanallarında da etkinlikler düzenlenecek.

Defense Derby Yapım Direktörü Sinchan Park, “Yaklaşık iki yıldır geliştirilen Defense Derby‘yi dünya çapındaki oyunculara resmi olarak sunabildiğimiz için çok mutluyuz” dedi ve sözlerine “Düzenli içerikler ekleyerek ve istikrarlı bir hizmet sunarak oyuncuların oyundan sonuna kadar keyif almalarını sağlamayı hedefliyoruz,” şeklinde devam etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı