ESET liderliğini pekiştirdi

Dijital güvenlik alanında dünya lideri olan ESET, IDC MarketScape’te Lider seçilerek büyük bir başarıya imza attı. ESET aynı zamanda, iki IDC MarketScape raporunda da Büyük Oyuncu olarak kabul edildi.

Dijital güvenlik şirketi ESET, Küçük İşletmeler için Dünya Çapında Modern Uç Nokta Güvenliği 2024 Satıcı Değerlendirmesinde ‘Lider’,  Büyük işletmeler ve  Orta Ölçekli İşletmeler için Dünya Çapında Modern Uç Nokta Güvenliği 2024 Satıcı Değerlendirmelerinde de ‘Büyük Oyuncu’ olarak tanımlanarak önemli   başarılara imza attı. 

IDC MarketScape’e göre: Küçük İşletmeler için Dünya Çapında Modern Uç Nokta Güvenliği kapsamında ESET, “özel bir kuruluş olarak uzun ömürlülüğünü ve dayanıklılığını, kamu ve ticari kuruluşları ve kanal ortaklarını desteklemek için güvenlik yeteneklerini sürekli geliştirerek liderliği kazandı.

ESET CBO’su Pavol Balaj elde ettikleri başarı ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Modern uç nokta güvenliğimizin IDC MarketScape değerlendirmesinde sırasıyla küçük işletme, kurumsal ve orta ölçekli işletmelerde Lider ve iki kez Büyük Oyuncu olarak adlandırılmaktan heyecan duyuyoruz. Siber saldırılar modern işletmeler için en önemli tehditlerden biridir. Siber güvenlik alanındaki 30 yılı aşkın deneyimimiz, ürüne yönelik araştırma ve geliştirmeye yaptığımız sürekli yatırım ve finansal istikrarımız sayesinde müşterilerimiz ve iş ortaklarımız için mümkün olan en yüksek düzeyde koruma sağlayabiliyoruz. Çabalarımızın takdir edilmesinden memnuniyet duyuyoruz”.

IDC MarketScape’e göre: Küçük İşletmeler için Dünya Çapında Modern Uç Nokta Güvenliği, “ESET’in uç nokta güvenliği odaklı ürün portföyünün genişliği temel bir güç.”

IDC, ESET’i aşağıdaki yetenekleri açısından övgüye layık buldu:

  1. Uç nokta koruma işlevlerinin sayısı (ana bilgisayar tabanlı FW ve IDS/IPS, DNS filtreleme, cihaz kontrolü, DLP ve cihaz şifreleme) ve bu işlevlerin yarısının standart özellik olarak sunulması
  2. Tarayıcı içi politika kontrolleri
  3. Kimlik avı koruması
  4. Tahrifata karşı önlemler
  5. Intel TDT entegrasyonu
    1. 2022 yılı başında tanıtıldı 
  6. Mobil tehdit algılama
  7. Müşteri güvenlik danışmanlığı; 
    1. Kısa süre önce cihaz güvenlik açığı yönetimi ve yama yönetiminin ticari lansmanı ve Microsoft Intune ile entegrasyon ile geliştirildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı