Diablo Immortal'ın En Yeni Güncellemesi Tarumar Ruhlar, 14 Aralık'ta Geliyor

Diablo Immortal’ın En Yeni Güncellemesi Tarumar Ruhlar, 14 Aralık’ta Geliyor

Diablo Immortal’ın en yeni güncellemesi Tarumar Ruhlar, 14 Aralık’ta. Bu güncellemeyle birlikte beraberinde yeni HizmetkârlarGüney Dehşetdiyar adında yeni bir bölge, yeni bir görev serisi, yeni bir etkinlik ve 5 yeni Helliquary patronu getiren birkaç güncelleme de geliyor. 

  • Hizmetkârlar: Hizmetkârlar, oyunculara Korunak’ta eşlik eden sadık müttefiklerdir. Kendilerine özel ilave bonusları ve faydalı özellikleri mevcuttur. Tarumar Ruhlar, 8 Hizmetkâr ile birlikte geliyor. 
  • Güney Dehşetdiyar: Ölümsüz’ün hikâyesinin derinliklerinde, Tyrael’in yozlaşmış Dünya Taşı’nı yok etmesinden sonra bir kıyamet düzlemine dönüşen Güney Dehşetdiyar yatıyor. Bu bölgenin ana görevi, seni gitgide büyüyen yerleşim yeri Gridiyar Mıntıkası’na, Staalbreak’in iç kısımlarına ve Arreat Dağı’nın yok edilişiyle oluşan vadilerin eteklerine götürüyor.
  • Nöbetçi’nin Duruşu: Kule savunması tarzındaki bu bölge etkinliğinde Dehşetdiyar’ın yabanlarını koru. 
  • 5 Yeni Helliquary Patronu: Bu patronlar ile 3 yeni Azap Zorluk Düzeyi olan IV, V ve VI’da karşılaşabilirsin. Azap IV zorluk seviyesinin kilidini açmak isteyen oyuncular, Gökyüzü Parçalayan Saarodan’ı Azap III zorluk seviyesinde alt etmeli ve en az 1100. Mükemmeliyet seviyesine ulaşmalıdır.

Daha fazla bilgi için lütfen yeni videomuza ve blog gönderisine göz atın.

Diablo Immortal ile ilgili tüm kaynaklar için basın sitesini ziyaret edebilirsiniz https://blizzard.gamespress.com/en/Diablo-Immortal

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı