Brandefense, yenilikçi siber güvenlik çözümlerini MENA bölgesine taşıyor!

Siber güvenlik şirketi Brandefense, kurum ve kuruluşların marka itibarını koruma ve geliştirme misyonuyla yürüttüğü çalışmalarını MENA bölgesine taşıyor. Yenilikçi siber güvenlik çözümleriyle yurt içi ve yurt dışındaki müşterileri için katma değer yaratan Brandefense, yeni dönemde MENA pazarının etkin aktörü olmayı amaçlıyor.

Dijital risk koruma hizmetleri (DRPS), harici saldırı yüzeyi yönetimi (EASM) ve tehdit istihbaratı (TI) çözümleri sunan siber güvenlik şirketi Brandefense, bünyesindeki siber güvenlik uzmanlarının yoğun çalışmalarıyla faaliyet alanını genişletmeye devam ediyor. Bugüne kadar farklı sektörlerdeki müşterilerine sunduğu çözümlerle yurt dışı pazarında ciddi aksiyonlar alan şirket, şimdi de hizmetlerini MENA bölgesine taşıyarak sektördeki konumunu güçlendiriyor. 

 

“Yurt dışında önemli işlere imza atıyoruz”

Şirketin dinamik kadrosuyla MENA bölgesindeki siber güvenlik ihtiyaçlarını karşılama konusunda önemli görevler üstleneceğini belirten Brandefense CEO’su Hakan Uzun, “Brandefense olarak, siber güvenlik sektöründeki dikkat çekici serüvenimizde yeni bir sayfa açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İş dünyasında dönüşümün ve belirsizliğin hâkim olduğu günlerde başlayan hikâyemizde; etki alanımızı Türkiye’nin ötesine taşırken, bugün geldiğimiz noktada yurt dışında da önemli işlere imza atıyoruz. Şimdi de stratejik planlamalarımız kapsamında yenilikçi siber güvenlik çözümlerimizi MENA bölgesindeki kurum ve kuruluşların hizmetine açıyoruz. Bu gelişmenin hem Brandefense hem de bölgedeki kurum ve kuruluşlar için katma değer yaratmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Siber güvenlik sektöründe yeni sayfa: Brandefense 2.0 

Kurulduğu günden bu yana kamudan finansa, enerjiden telekomünikasyona birçok farklı sektörde oluşan sorunlara hem yenilikçi yaklaşımlar hem de alternatif çözümler sunan Brandefense, geçtiğimiz günlerde Brandefense 2.0’ı duyurmuştu. Bu yaklaşımla siber güvenlik sektöründe yeni bir sayfa açan şirket, Brandefense 2.0 ile marka izleme, yöneticileri koruma, saldırı yüzeyini yönetme, tehdit istihbaratı ve dolandırıcılık önleme hizmetlerinin yanı sıra tedarik zinciri güvenliği modülünü de müşterilerin hizmetine açıyor.

 

İş Ortağı Programı, iş optimizasyonunu kolaylaştırıyor

İş Ortağı Programı (Bridge Partnership) ile markaların iş optimizasyon seviyesini geliştirmeyi amaçlayan Brandefense; sunduğu dijital risk koruma hizmetleri sayesinde dijital dünyadaki tehditlerden ve güvenlik alanındaki bilgi birikimi eksikliğinden kaynaklanan muhtemel riskleri ortadan kaldırıyor. Dört farklı katman (Authorized Partner, Silver Partner, Gold Partner ve Platinium Partner) içeren program, her kademede oluşan ihtiyaçlara ve beklentilere yanıt verebilecek geliştirilmiş hizmetler sunuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı