Blizzard Entertainment, World of Warcraft® için Worldsoul Saga™'yı 2024'te The War Within™ ile Başlatacak Yeni Üç Genişlemeyi Duyurdu

Yaklaşık 20 yıl önceki çıkışından bu yana World of Warcraft’ın en iddialı yaratıcı projesi The War Within, World of Warcraft: Dragonflight’a da erişimiyle bugün ön satın alıma açıldı 3-4 Kasım tarihlerinde Anaheim Convention Center’da gerçekleşen BlizzCon® 2023’te canlı olarak duyuruldu.

Blizzard Entertainment, büyük beğeni toplayan devasa çok oyunculu çevrimiçi oyun World of Warcraft® için yakında gelecek üç genişletmeyi içeren The Worldsoul Saga™’yı bugün BlizzCon 2023’te duyurdu. Oyuncular, 2024’te piyasaya sürülmesi planlanan World of Warcraft: The War Within™ genişletmesinde maceralarına yüzeyin derinliklerinde başlayacaklar. World of Warcraft: Midnight™ ve World of Warcraft: The Last Titan™, oyuncuları Azeroth’u kurtarmak için evlerine çağıran üç bölümlük bir destanı tamamlayacak. 

World of Warcraft yönetici yapımcısı Holly Longdale, “The War Within ile başlayan The Worldsoul Saga™, dünyanın her bir yanındaki oyuncuların Azeroth’a ilk ayak bastıklarında kalplerini çalan şeyin tohumlarından filizlendi.” dedi. “Deneyimli oyuncular için bu son 20 yıldır süren bir şey, Azeroth’a hiç ayak basmamış olanlar içinse bu tamamen yeni bir macera.”

Warcraft genel müdürü John Hight, “The War WithinMidnight ve The Last Titan; World of Warcraft için şimdiye kadar denenmiş en iddialı yaratıcı projelerimiz ve kapsamlı bir hikâyeyi besleyen bağımsız anlatılar olarak tasarlandılar.” dedi. “Bu destansı maceraların yanı sıra DragonflightThe War Within’de de devam edeceği için oyuncularımızın beklediği yaşam kalitesi güncellemeleri de bizi önümüzdeki 20 yıla ve hatta ötesine hazırlayacak.” 

Blizzard Entertainment Başkanı Mike Ybarra, “Blizzard Entertainment’ta yeni bir döneme başlıyoruz ve World of Warcraft ekiplerinin oyunculara olan tutkusu ve hikâye anlatımlarının geleceğine yönelik geniş vizyonları bana ilham veriyor.” dedi. “World of Warcraft’ın mirası nesillerdir devam ediyor ve The Worldsoul Saga’nın başlangıcı, bu efsanevi evrene dair anıları olan herkesin kutlama yapması, yeniden keşfetmesi ve Azeroth’taki evine dönmesi için mükemmel bir zaman.”

The War Within, kadim bir uygarlığın gezegen yüzeyinin derinliklerinde iktidara yükselmesiyle başlayacak; Alliance ve Horde kahramanlarından bazıları Işık imgeleri; diğerleri ise alternatif, daha karanlık kader imgeleri görerek imge yağmuruna tutulacak.

 

World of Warcraft: The War Within Özellikleri

Oyuncular The Worldsoul Saga’nın ilk bölümüne başlayıp yeni seviye sınırı olan 80. Seviyeye doğru yolculuk yaparken yeni bölgelerle, zindanlarla, baskınlarla ve daha fazlasıyla karşılaşacaklar:

  • Yeni kıta Khaz Algar’ı keşfet: Kalimdor’un batı kıyılarında hem Horde hem de Alliance için yeni bir merkez olan Dorn Adası yatıyor. Çınlayan Derinlikler’in lavla çalışan ocağında, yemyeşil Hallowfall’da ve Nerubian toplumunun tepe noktası olan Azj-Kahet’te yüzeyin altında nelerin yattığını keşfetmeye başla.
  • Yeni Oynanabilir Müttefik Irk – the Earthen: Oyuncular, Khaz Algar’ı evleri olarak benimsemiş, kendilerine özgü medeniyetleri ve kültürleri olan Titan soylu bu ırkla tanışıp kilidini açabilecekler. 
  • Warcraft fantezini Kahraman Yetenekleri ile genişlet: Yeni bir tür sınıf uzmanlığı özelleştirmesi olan Kahraman Yetenekleri; Dark Ranger, Farseer ve daha fazlası dâhil olmak üzere Warcraft evrenindeki en iyi bilinen arketipler temel alınarak modellendi. 
  • Çöküntüler: 1-5 oyuncuyu destekleyecek şekilde kullanıcı sayısına göre zorluğu esnekçe ölçeklenebilen ve anlamlı ilerlemeler sunan, dünyaya kusursuzca entegre edilen yeni ve küçük maceralar.
  • Warband’ler: Birden fazla karakteri olan oyuncular için yaşam kalitesi özelliği olan Warband’ler depoların, itibarların, transmogların, ve daha fazlasının tüm oyuncu karakterleri arasında paylaşılabilmesini sağlayacak. 

 

Ön Satın Alım Seçenekleri

World of Warcraft: The War Within bugün Battle.net mağazasında dijital ön satın alıma açıldı:

  • The War Within: Base Edition – 1299,99 TL
    1. World of Warcraft: The War Within Ön Satın Alımı
    2. World of Warcraft: Dragonflight* için erişim
    3. Geliştirilmiş 70. Seviye karakter yükseltme, oyuncuların yakında çıkacak olan Guardians of the Dream Dragonflight içerik güncellemesine hiç vakit kaybetmeden geçmelerine olanak tanıyor.
    4. 500 Trader’s Tender
  • The War Within: Heroic Edition – 1819,99 TL
    1. Tüm Base Edition özellikleri
    2. Algarian Stormrider bineği ve özel dinamik uçuş yarış parkurlarına erişim
    3. Yükseltilebilir Stormrider’s Attire transmog seti
    4. Toplam 750 olmak üzere ek 250 Trader’s Tender
  • The War Within: Epic Edition – 2339,99 TL
    1. Tüm Vase ve Heroic Edition özellikleri
    2. World of Warcraft: The War Within** için Beta erişimi
    3. Genişletme paketinin minimum üç gün öncesinde erken erişim***
    4. Squally the Storm Hatchling pet’i
    5. Sandbox Storm Grifonu oyuncağı
    6. Toplam 1.000 olmak üzere ek 250 Trader’s Tender
    7. 30 günlük abonelik süresi

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı