Kemer Belediyesi Kick Boks takımından Başkan Topaloğlu'na ziyaret

Denizli’de katıldıkları İller Arası Kick Boks Ligi’nin 1. Etap Müsabakaları’nda 7 madalya kazanan Kemer Belediyesi Kick Boks takımı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Denizli’de 5-6 Ağustos tarihlerinde bu yıl 5’ncisi düzenlenen ve 22 ilden 952 sporcunun katıldığı İller Arası Kick Boks Ligi’nin 1. Etap Müsabakaları’nda 3 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük elde etme başarısı göstererek Kemer’in gururu olan Kemer Belediyesi Kick Boks takımı, başarılarını Belediye Başkanı Topaloğlu ile paylaştı.

Kemer Belediyesi ile Kemer Halk Eğitim Merkezi iş birliğince açılan ücretsiz kick boks kursunda Kick Boks Antrenörü Volkan Kaplan ve sporcular Başkan Topaloğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman olduğu gibi destek vermeye devam edeceklerini belirterek, Denizli’de düzenlenen organizasyonda Kemer’e büyük gurur yaşatan Kemer Belediyesi Kick Boks takımını tebrik ettiğini söyledi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı