İnegöl'den 5 Sporcu Milli Takıma Davet Edildi

İnegöl Belediye Spor Oryantiring Takımından 5 sporcu, milli takıma davet edildi. Daha önce Dünya Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonasında milli formayla mücadele eden sporcular, bu defa Güneydoğu Avrupa Şampiyonasında ay yıldızlı formayı taşıyacak.

İnegöl Belediye Spor Oryantiring Takımı, 2022-23 sezonunu Türkiye Şampiyonu olarak tamamlayarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Gösterdiği başarıyla turuncu lacivertli takımın sporcuları da performanslarıyla beğeni toplayıp milli takıma davet edildiler.

 

2 ŞAMPİYONADA MİLLİ TAKIMI TEMSİL ETTİLER

İnegöl Belediye Spor Kulübü oryantiring takımından 4 sporcu, daha önce farklı organizasyonlarda milli takımda çeşitli müsabakalarda yer aldı. Bulgaristan’da yapılan Avrupa Şampiyonasında İnegöl Belediyespor sporcusu Aleyna Minden, Azra Coşkun ve Gürhan Horasanlı ülkemizi temsil ederek önemli başarılara imza attılar. Romanya’da yapılan Dünya Şampiyonasında ise yine turuncu lacivertli takımın sporcularından Sudenaz Külah ülkemizi temsil etti. Son olarak Bosna Hersek’te yapılacak olan Güneydoğu Avrupa Şampiyonası için de İnegöl Belediye Spor Kulübünden bu 5 sporcu milli takıma davet edildi.

 

BAŞKAN TABAN’DAN TEBRİK

Belediye Başkanı Alper Taban, sezon boyunca zorlu müsabakalarda güçlü rakiplerle mücadele ederek şampiyonluğa ulaşan ve bu başarıyı milli formayla taçlandıran sporcular ile antrenör Tarık Şeker’i tebrik etti. Başkan Taban, Bosna Hersek’te yapılacak Güneydoğu Avrupa Şampiyonası’ndan da sporcuların derecelerle döneceklerinden emin olduklarını ifade etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı