Çankayalı çocuklar Avrupa Hareketlilik Haftası'na katıldı

Çankaya Belediyesi Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, “Şehrini Keşfet/ Gelecek Enerjini Koru” temalı bir etkinlik düzenledi. Umut Kreşte düzenlenen etkinlikte çocuklar, sürdürülebilir gelecek için harekete katıldı.

Çankaya Belediyesi, 16-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla “Şehrini Keşfet/ Gelecek Enerjini Koru” temalı bir etkinlik gerçekleştirdi. Umut Kreşte okulöncesi eğitim alan çocuklar, hareketli bir gün geçirdi.

Etkinlikte minikler öğretmenleri eşliğinde mendil kapmaca, ip atlama, seksek ve körebe oyunları oynayarak kendileri için hazırlanan parkurlarda mücadele ettiler. Oyunların ardından “Temiz çevre, temiz insan” sloganıyla bisiklet parkuruna yürüyen minikler enerji kirliliği ve sürdürülebilir çevre başlıklarına da dikkat çekmiş oldu. Ailelerin de yoğun katılım gösterdiği etkinlik öğrencilerin bisiklet sürüşü ile tamamlandı. Etkinliğe katılan minikler, sürdürülebilir gelecek için hareket ederek arkadaşlarıyla da eğlenceli vakit geçirmiş oldu. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı