Koreograf Gökhan Duman: Oyunculuk hevesi modelliği bitiriyor

Pek çok başarılı defileye imza atan, Türkiye’nin en ünlü modelleriyle defalarca kere çalışan koreograf Gökhan Duman, Türkiye’de eskisi kadar model yetişmediğine dikkat çekti.

Türkiye’de moda dünyasının ekonomiden en çok etkilenen sektörlerden biri olduğunu vurgulayan Gökhan Duman, “Son dönemde modelliğe ilgi duyan gençlerin iş bulamama korkusu yaşadığını biliyoruz. Bu yüzden yabancı modeller daha çok tercih ediliyor” dedi.

Gökhan Duman özellikle genç model adaylarının akıllarının oyunculukla çelindiğini söylerken, “Modellik yarışmalarını dereceyle bitiren herkes oyunculuk hayali kurmaya başladı. Model fiziğine sahip gençlerin oyunculuğa yönelmesi sektörü etkiliyor. Dizi ve reklam oyunculuğu çıkış yolu olarak görülüyor. Ancak iyi bir modelin oyunculuğa daha yatkın olabileceğini unutuyorlar. Cansu Dere gibi, Serenay Sarıkaya gibi, Kıvanç Tatlıtuğ gibi başarılı oyuncuların hepsi ilk olarak podyumu deneyimlemişlerdi” dedi.

Çağla Şıkel, Özge Ulusoy, Demet Şener gibi pek çok modelin koreograflığını üstlenen Gökhan Duman, “Moda dünyasının dayanışma içerisinde olarak yeni modellerin yetişmesine destek olması gerekiyor. Biz bu alanda ekibimizle genç modeller yetiştirmek için çalışıyoruz. Modellik artık bir hobi olarak görülmemeli” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı