Kerem Aygün Koleji Anaokulu ve İlkokul Eğitiminde Bulunan Uygulamalar

Özel anaokullar ankara ve ankara özel ilkokullar arasında yer alan Kerem Aygün Koleji Anaokulu, çocuk merkezli, yaşayarak öğrenen, oyun temelli bir program uygulanmaktadır. Günlük yaşam becerilerine uygun materyallerle hazırlanan eğitim ortamlarımızda, çocukların tüm gelişimsel becerileri dikkate alınarak bireysel ve grup çalışmaları yapılmaktadır. Çocukların öğrenmelerinin kalıcı olması ve hedeflenen becerilere ulaşmaları için gelişimini destekleyen sarmal bir düzende basitten karmaşığa doğru etkinlikler bulunmaktadır.

Özel anaokullar ankara ve ankara özel ilkokullar arasında yer alan Kerem Aygün Koleji İlkokulu, Milli Eğitim Bakanlığı’nın temel ilke, amaç ve hedefleri doğrultusunda, temel bilgi ve becerilere sahip, özgüveni yüksek, eleştirel ve yaratıcı düşünebilen, ileri görüşlü ve güçlü bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Kerem Aygün Koleji Anaokulu eğitim programında zengin uyarıcılara sahip ortamlar hazırlanır ve çocuklara hayatı deneyimleme fırsatı verilir. Sınav Anaokulları olarak önceliğimiz çocuklarımızın merak duygusunu geliştirmek ve öğrenme motivasyonlarını artırarak öğrenme heyecanı yaratmaktır. Anaokulu eğitim programımız 21. yüzyıl becerilerini takip eden, yenilikleri bütünleştiren, içeriği tekrarlar ve eklektik düzen ile destekleyen ve en önemlisi okul öncesi çocuğun ilgi ve ihtiyaçlarını önemseyen programlardır.

Çocukların hedeflenen becerilere ulaşabilmeleri için kalıcı ve gelişimlerini destekleyici olması için basitten karmaşığa doğru sarmal bir düzende etkinlikler yer alır. Eğitim programında zengin uyarıcıların olduğu ortamlar hazırlanır ve çocuklara hayatı deneyimleme fırsatı verilir. Çocuklarımızın merak duygusunu geliştirmek ve öğrenme motivasyonlarını artırarak öğrenme heyecanı yaratmak önceliğimizdir.

Özel anaokullar ankara ve ankara özel ilkokullar arasında en iyilerden olan Kerem Aygün Koleji’nde öğrenciler ‘Dünya Vatandaşı’ olarak yetiştirilir. Öğrencilerin önündeki eğitim hayatını daha anlamlı kılmak için öğrenciler sıradışı uygulamalara katılmaktadırlar. www.keremaygunkoleji.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı