Romanya Sevilen Lezzeti Dristor Kebap

Dristor Döner ve diğer sevilen bir lezzet olan Dristor Kebap, Romanya ülkesinin önde gelen şehri ve başkenti olan Bükreş’te Mustafa Pakcan ve oğulları olan Ahmet Uğur Pakcan ve Kazım Fatih Pakcan ile beraber 1999 senesinde kurulmuştur. Kurulduğu günlerden bugüne dek kalitesinden ve muhteşem lezzetinden bir şey kaybetmeyen Dristor Kebap ve Dristor Döner, küçük bir kebap dükkanı olarak başladıkları sektöre bugün Bükreş’in en popüler AVM’lerinde ve sirkülasyonun yoğun olduğu alanlarda 12 şubesiyle yer almaktadır.

“Et bizim İşimiz” dir sloganıyla başta Bükreş olmak üzere tüm Romanya ülkesindeki et ve kebap severlerin kaliteli ve muhteşem lezzetleri eşsiz sunumlarıyla deneyimlemelerini sağlamıştır. Romanya’nın en popüler ve aranılan Kebap, Döner restoranlarından olan Dristor restoranları ülkede başarıyla adından söz ettirmeye devam ettirmektedir.

Son yıllarda oluşan mağaza ve perakendecilik sektöründeki yenilikleri sürekli takip eden ve bu yeniliklere ayak uydurmayı başarabilen Dristor Kebap ve Dristor Döner bu anlamda başarılı bir ivme kazanmaktadır. Tüm mağazalarının bulunduğu lokasyonları özenle, titizlikle seçen restoran zinciri bu yönüyle her geçen gün daha fazla ziyaretçinin Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini tercih etmelerine olanak sağlamaktadır.

Steakhouse ve Dristor Kebap restoranları olarak herkesin damak zevkine uygun şekilde hazırlanan et ve kebap türlerini eşsiz sos ve sunumlarla zenginleştirerek misafirlerinin beğenisine sunmaktadır. Dristor restoranlarına gelerek bu eşsiz lezzetleri yerinde deneyimlemelisiniz.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni