Geleceğe Yön veren Şirket, Port Cloud Academy

Port Cloud Academy; AWS bulut hizmetleri platformu üzerinden Linux, Network, Python, Terraform Jenkins ve Git üzerine verdiği dersler sayesinde gençlere artık yeni meslek kollarının tanıtımını yapıyor. Bildiğiniz üzere dijital ve yapay zekanın önde olduğu şu günlerde yapay zeka destekli programlama dilleri bilmek herkesi rakiplerinin önüne taşıyacaktır. Eğitimlerinde birçok konu üzerine değinen Port Cloud Academy, öğrencilerine en güncel Cloud sistemleri üzerinden eğitimler vererek onlara tartışmalar yapabileceği bir ortam oluşturuyor.

Öğrenciler, Linux, Network, Python, Terraform Jenkins ve Git derslerinden hangisini bitirirseler istedikleri derste uzmanlaşabilme ve o alanda bir iş bulma fırsatına sahip olabiliyorlar. Sektöre genel olarak baktığımızda bu eğitimleri tamamlamış yazılımcı ihtiyacının oldukça fazla olduğunu görüyoruz. Bu nedenle eğitimleri tamamlayan öğrenciler iş garantili bir meslek sahibi de olacaklar.

Port Cloud Academy Ne Yapıyor?

Port Cloud Academy, öğrencilerine Visual Studio Code yardımı ile geleceğin trend olan programlama dillerini profesyonel bir şekilde öğretiyor. Kaynak kod yönetim sistemi konusunda GİT sistemini de kullanan eğitmenler AWS odaklı oldukça başarılı işlere imza atmaktadırlar. Bunun yanında Google üzerinden bulut güvenliği seminerleri alabilmektedirler. Öğrenciler aynı zamanda Terraform yardımı ile birden fazla bulut sistemine otomasyon geliştirmeyi yine bu eğitimler sayesinde öğrenmektedirler.

Port Cloud Academy aynı zamanda şirketlere danışmanlık hizmeti de vermektedir. Şirketlerin sahip olduğu verilerin bir kısmını veya tamamını nasıl buluta taşıyabilecekleri, mevcutta bulut sistemleri kullanan şirketlere de nasıl etkili ve verimli kullanabilecekleri hakkında bilgiler vermektedir. İşletmelerin bulut sistemleri ile ilgilenen mühendislerine teknik eğitimler veren Port Cloud Academy, çalışanlara ihtiyaç duydukları tüm eğitim ve çözüm üretme konusunda destekler vermektedir.

Bilgi ve belge barındırma konusunda işletmelerin artık Cloud ve bulut sistemlerine geçmesi gerekiyor. Önümüzdeki birkaç yılda hemen hemen birçok veri işleyişlerini tamamen bulut sisteme geçirecek gibi görünüyor. Cloud ve bulut sistemleri sayesinde tüm bilgi ve verilerinizi kontrol altına alabilir, ömür boyu güvenilir bir şekilde saklayabilirsiniz. Fiziksel barındırma da elektrik kesintileri, fiziksel donanımlarda meydana gelen sorunlar, virüs gibi nedenler işleyişin tamamen durmasına neden olabiliyor. Port Cloud Academy, bulut yönetim sistemine adaptasyon konusunda işletmelere tamamen destek vermektedir.
Google bünyesinde machine learning semineri verecek olan şirket, katılımcılara seminer sonunda AWS’nin tüm dünyada geçerliliği bulunan sertifikasına da sahip olabilecekler. Geleceğin mesleklerine sahip olmak istiyorsanız sizler de Port Cloud Academy ile iletişime geçebilirsiniz.

Kısaca özetlemek gerekirse;

  • Port Cloud Academy; vermiş olduğu eğitimlerle öğrencilerinin Cloud engineer ve Devops engineer olma imkanı sağlıyor.
  • Eğitimi tamamlayan tüm öğrencilerin iş bulma ve işe yerleştirilme süreçlerinde destekler sunuyor
  • Eğitimleri başarılı bir şekilde tamamlayan öğrenciler, tüm dünyada geçerliliği bulunan AWS cloud pracitioner sertifikası sahibi olabilecekler.
  • Öğrenciler AWS konusunda farklı eğitimler almak isterler ise uzman kadrosu sayesinde öğrencilerin AWS konusundaki tüm ihtiyaçlarını karşılamaktalar.
  • Port Cloud Academy bunun yanı sıra Machine Learning ve Cloud güvenlik seminerleri vermektedir.
  • Kursu tamamlayan öğrenciler Amerika teknoloji şirketlerine düzenlenecek geziye katılabilir ve bu geziler neticesinde yapılan projeleri yakından görme ve bilgi alış-verişinde bulunma imkanı sağlayabilirler.
  • Ayrıca başarılı olan öğrenciler içim staj imkanı sağlanmaktadır.

Son olarak ise şirket MetaVerse konusunda da ders ve destek vermektedir.
Daha fazla bilgi ve destek için https://www.portcloudacademy.com/ sitesinden destek alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni