Elektronik Sigara Aromaları

Dosya yakmayı önlemek istiyorsanız, en önemli şey öncelikle dosyaların neden yakıldığını anlamaktır. Ateşleme butonuna bastığınızda akımlar bobine gider ve bobini ısıtır. Isıtılmış bobin ayrıca ıslak malzemeyi sıvı bir buhara ısıtır. Enjektör termokupllarını besleyen Iqos heets satış sitesi sıvı olduğu için bobin sıcaklığının fazla yükselmemesi gerekir. E-sigara likiti buharlaştıkça emici malzeme (genellikle pamuk) biraz kurur. Bununla birlikte, bobini çevreleyen bir e-sıvı haznesi olduğundan, emici her zaman ıslak kalır. Yani bir çekiş daha yaparken emici tekrar ıslanacak ve her şey olması gerektiği gibi çalışacaktır.

Elektronik sigara kullanımının uzun vadeli etkileri tam olarak bilinmemektedir. Son zamanlarda hayatımıza girdiğinden beri e-sigara ile ilgili yeni deneyler yapılmaya başlandı ve yakın zamanda raporlar çıkmaya başladı. E-sigaralar pille çalışır ve içerdikleri sıvının (nikotinli veya nikotinsiz) erimesini ve buharlaşmasını sağlar. Böylece heets sigara kullanıcıya sigara içiyor ya da normal sigara içiyormuş hissi veriyor. Elektronik sigaralar, geleneksel sigaraların yerini almak üzere üretilmekte ve insanları sigara içerken soludukları binlerce zararlı ve kanserojen maddeden korumaya yöneliktir.

İlk olarak 2004 yılında Çin pazarına sunulan e-sigara 2016 yılı verilerine göre; Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yetişkinlerin %3,2’sinin e-sigara kullandığı ortaya çıktı. Bir diğer popüler isim ise bu yeni nesil elektronik sigaraların kullanımını artırması beklenen “Vaping”.

Özellikle yeni e-sigara kullanıcıları, ilk kullanımda sık sık öksürük veya boğaz ağrısı yaşayabilir. Bu durumda insanları e-sigaradan uzaklaştırarak gündelik içiciliği özendirmek mümkün olabilir.

E-likit için VG ve PG içeren bitki içeriklerinin oranı yanlış seçilirse, kişilerde alerjik reaksiyon ve ağız ağrısı gelişebilir. Geleneksel bir e-sigara veya başlangıç ​​kitiniz varsa e-likitinizi seçerken VG/PG oranına özellikle dikkat etmelisiniz.

Yüksek bir PG değeri, boğaz tahrişinin ana nedenlerinden biridir. Bu nedenle, geleneksel elektronik sigara likitlerinde daha yüksek VG yüzdesine özellikle dikkat edin. Genel olarak sıvılarınızın pVG-PG oranı varsa sağlığınız için en iyi seçenek bu olacaktır.

E-sigaralar neden ilk etapta icat edildi? Nikotin ihtiyacınızı karşılarken sigarada bulunan diğer kanserojen maddeleri içermez. Ancak unutmayın, vücudunuzun ihtiyacından daha fazla likit nikotin seçerseniz; Vücudunuz bu duruma tepki verecektir. Bu nedenle uygun nikotin ihtiyacınızı iyi değerlendirmeniz ve doğru e-sigara likitini seçmeniz iqos gerekmektedir. Örnek; Genellikle hafif bir nikotin içicisi olmanıza rağmen, e-sigara ile başlarken 12mg likit nikotin için gitmek tamamen yanlış olur. Seçim yaparken daha önce kullandığınız sigaraların nikotin içeriğine yakın bir e-likit almalısınız; Bu da e-sigaraya geçişi çok daha kolaylaştıracaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı