Yıldız Soprano Sarah Pagin'den CSO Ada Ankara'ya Özel Rengarenk Bir Prömiyer

Çok yönlü yıldız soprano Sarah Pagin, renklerden ilham alarak oluşturduğu sıra dışı bir programla 4 Ocak’ta CSO ADA ANKARA’da müzikseverlerle buluşacak. Operetten müzikale, kabareden çağdaş müziğe, fransız ezgilerinden elektro-pop’a uzanan geniş repertuvarı ile ünlü olan Sarah Pagin, CSO ADA ANKARA’ya özel hazırladığı programda farklı türleri bir araya getirerek müzikseverlere rengarenk bir deneyim yaşatacak.  

Modern ve “klasik crossover” yorumlarıyla müzikte sınır tanımayan yıldız soprano Sarah Pagin, CSO ADA ANKARA Pop Serisi kapsamında 4 Ocak’ta Ankara’ya geliyor. Farklı müzik tarzlarını karıştırdığı resitalleri ile tanınan Sarah Pagin, ünlü Fransız besteci Claude Debussy’nin eseri ‘Yeşil’den adlığı ilhamla; CSO ADA ANKARA’ya özel olarak hazırladığı rengarenk bir prömiyer ile sanatseverle buluşacak. 

Sarah Pagin hazırladığı sıra dışı programda müzikseverleri farklı zaman ve janralardan birçok besteciyle rengarenk bir sohbete davet ediyor. Sanatçı konserde; klasik müziğin popüler bestecilerinden Debussy, Offenbach, Brahms, Haendel ve Fauré’nin eserlerinin yanı sıra Amy Winehouse, Cindy Lauper, Billy Holiday, Elton John gibi caz ve pop müziğe de damgasını vurmuş ünlü isimlerin eserlerini seslendirecek. Dinliyiciler, Georg Friedrich Haendel’in “La Bianca rosa”sı beyazın saflığını ifade ederken Gabriel Fauré için sakinliği ve dinginliği nasıl sembolize edebileceğine ve Elton John veya Brahms için mavinin nasıl algılandığını ve pembenin ne kadar eğlenceli olduğuna şahit olacaklar. Ünlü soprano, konserin finali için Türkiye ile özdeşlemiş “turkuaz mavi” rengi temsilen Sezen Aksu’nun “Firuze”si ile sürpriz bir yorum da hazırlıyor.

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 130 TL
2. Kategori: 110 TL

Detaylı bilgi için; “csoadaankara.ktb.gov.tr” adresini ziyaret edebilirsiniz. Biletler; “biletinial.com” adresi, “SanatCepte” uygulaması ve CSO ADA ANKARA fuaye alanındaki Biletinial gişesi üzerinden temin edebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni