Türkiye’de Pokémon GO Sonbahar Rüzgarı

Pokémon Go Türkiye’de düzenleyeceği etkinliklerle Pokémon severlerle buluşuyor. Özel oyun içi bonusları, hediyeleri ve Pikachu ile tanışma fırsatını yakalamak için Pokémon Go herkesi düzenleyeceği ücretsiz sonbahar etkinliklerine davet ediyor.

 

İstanbul, İzmir ve Ankara'daki Pokémon severler özel Pokémon GO sonbahar etkinliğinin bir parçası olarak bir dizi ayrıcalığın keyfini çıkarıyor. Etkinlik, yüz yüze Pikachu buluşması, oyun içi bonuslar, Pokémon GO'da parti şapkalı Pikachu'yu yakalama fırsatı ve daha fazlasını içeriyor. 

 

Bu etkinliklerle, Pikachu ilk kez Pokémon GO'dan çıkıp yüz yüze buluşma için Türkiye'ye geliyor! Katılımcılar, Pikachu ile tanışmanın hemen ardından eğlenceli görevleri tamamlayarak çıkartma ve rozet gibi Pokémon GO temalı hediyeler kazanmanın keyfini çıkarabiliyor. Etkinlikten ayrılmadan önce herkes ikonik Fare Pokémon ile fotoğraf da çektirebiliyor.

 

Ücretsiz olarak yüz yüze gerçekleştirilecek olan etkinlikler; 12 Kasım’da Istanbul Akasya AVM, 16 Kasım’da İzmir Agora AVM ve 18 Kasım’da ise Ankara Armada AVM’de yer alacak. Etkinlik süresi boyunca Pokémon GO’nun sosyal medya hesapları üzerinden yapılacak hediye çekilişleriyle sonbahar rüzgarı etkisini online platformlarda da göstermeye devam edecek. 

 

Etkinlik ve sürprizler hakkında güncel bilgileri takip etmek için Pokémon GO blog sayfasını ve Pokémon GO Türkiye resmî sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni