Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu

Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu, Yazar Sabahattin Ali’nin ‘Kuyucaklı Yusuf’ romanından uyarlanan tiyatro oyunu ile seyirci karşısına çıktı

Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu, Yazar Sabahattin Ali’nin ‘Kuyucaklı Yusuf’ romanından uyarlanan tiyatro oyunu ile seyirci karşısına çıktı. Geçtiğimiz yıl sahnelenen Ghetto isimli tiyatro oyunuyla büyük beğeni toplayan Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu, Kuyucaklı Yusuf oyunu ile bir kez daha Torbalı seyircisinin gönlünü kazandı. Uzun süre bu oyuna hazırlanan ekip, muhteşem bir performans sergiledi. Hasan Akdemir’in yönetmenliğini üstlendiği oyunun müziklerini Ferdi Donat yaparken, dans performanslarını ise Muhammed Çiğdem üstlendi. İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna rekor sayıda izleyici katıldı. Koltukların yanı sıra koridorları da dolduran izleyiciler, oyun sonunda tiyatro oyuncularını uzun süre ayakta alkışladı.

SAHNEYE  BAŞARIYLA UYARLANDI

Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serkan Tekin oyun sonrası yaptığı açıklamada, “Gerçekten bugün burada çok özel bir oyun izledik. Ben Kuyucaklı Yusuf romanını çok severim, romanın oyunlaştırılma fikri beni çok heyecanlandırmıştı. Sahneye de çok başarılı bir şekilde uyarlandı. Çok kalabalık bir ekimiz var. Her birini ayrı ayrı kutluyorum. Müthiş bir katılım da oldu. Yer bulamayıp ayrılanlar ve yeniden izlemek isteyenler için önümüzdeki günlerde oyunu bir daha sahnelemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni