Samsung’dan seçili tabletlerde yüzde 18 KDV oranında indirim kampanyası

Samsung, 30 Kasım Çarşamba gününe kadar geçerli tablet kampanyası ile herkesin ihtiyaçlarını karşılayacak geniş yelpazedeki Galaxy tabletleri avantajlı indirimlerle sunuyor.

 

Samsung’un 1-30 Kasım (23:59) tarihleri arasında geçerli tablet kampanyası kapsamında; Galaxy Tab A7 Lite, Tab A8, Tab S6 Lite, Tab S7 FE, Tab S8, Tab S8+ veya Tab S8 Ultra model tablet alacak kullanıcılar, yüzde 18 KDV oranı düşülecek şekilde indirime sahip oluyor.

 

Galaxy Tab S8 serisi iş, okul ve eğlencenin sınırlarını yeniden belirliyor

Samsung’un bugüne kadar geliştirdiği en güçlü tablet ailesi olan Galaxy Tab S8 serisindeki tüm cihazlar, ultra-geniş ön kameralar, üç mikrofonlu yerleşim ve akıllı otomatik kadraj teknolojisiyle profesyonel bir görüntülü konuşma deneyimi sunuyor. Aynı zamanda kapsamı genişletilen Çoklu Aktif Pencere ve Samsung DeX sayesinde devrim niteliğindeki çoklu görev özellikleri, şifre korumalı Hızlı Paylaşım ile de güvenli ve kolay dosya paylaşımı gerçekleştirilebiliyor. Yeni ve süper hızlı 4nm işlemcinin yanı sıra tabletle birlikte gelen bugüne kadar geliştirilmiş en kusursuz ‘S Pen’, Galaxy Tab S8’in yenilikleri arasında. S Pen, kâğıt üzerine yazmaktan farkı olmayan eşsiz bir deneyim sunuyor. Tüm bu özellikler en ince ve dayanıklı Armor Aluminum malzemeyle üretilen cihaz gövdesinde bir araya geliyor. Ayrıca Galaxy Tab S8 serisi, ‘İkinci Ekran’ ve ‘Buds Otomatik Geçiş’ gibi özellikler sayesinde diğer Galaxy cihazlarından oluşan ekosistem ile tamamıyla uyum içinde çalışıyor.

 

Bir Galaxy tablette bugüne kadar kullanılan en hızlı işlemci olan 4nm çip ile donatılan Galaxy Tab S8 ve S8+, tüm görevlere yetecek RAM ve depolama alanı sağlıyor. Daha fazlasına ihtiyaç duyanlar ise Galaxy Tab S8 Ultra’nın 12 GB RAM özelliği ve 256 GB depolama alanıyla tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Galaxy Tab S8 Serisi’nde yer alan üç model de isteğe bağlı bir micro SD kart ile 1 TB'a kadar genişletilebilir depolama seçeneği sunuyor. Galaxy Tab S8 serisi aynı zamanda, Wi-Fi 6'nın bant genişliğini ve üst sınır hızını iki katına çıkaran Wi-Fi 6E desteğine sahip Samsung'un geliştirdiği ilk tablet serisi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni