PUBG MOBILE kadınlar turnuvasında Türk takımı şampiyon oldu

PUBG MOBILE European Wonder League kadınlar turnuvasında Türk temsilci Rise of Queens takımı toplamda beş galibiyet ile büyük bir başarıya imza atıp, turnuva şampiyonu oldu. Galatasaray Espor da turnuvayı 2. olarak tamamlamayı başardı. 

 

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG MOBILE’ın Avrupa ekibi tarafından 4 Ağustos- 8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen PUBG MOBILE European Wonder League kadınlar turnuvasında Türk takımları rüzgarı esti. Temsilcimiz Rise of Queens büyük bir başarı yakalayarak turnuvanın şampiyonu oldu.

 

33 tanesi Türkiye’den olmak üzere toplamda 97 takımın kaydolduğu PMEWL turnuvasında finalist 16 takımdan altı tanesini Türk, yedi tanesini CIS bölgesi ve üç tanesini de Avrupa bölgesi takımları oluşturdu.

 

Türk takımlarından büyük başarı

Şampiyonluk kupasını kaldıran Rise of Queens takımı toplamda beş galibiyet alarak 192 puan ile harika bir performansa imza attı. Büyük finallerde şampiyonu bir diğer temsilcimiz olan Galatasaray Espor takip etti ve turnuvayı 2. olarak tamamlamayı başardı. 

 

Avrupa'da düzenlenen ilk resmi PUBG MOBILE kadın turnuvasında ilk 5 takım içerisinde üç Türk takımının yer alması dikkat çeken bir başarı olarak öne çıktı. 

 

Turnuvada yer alan Türk takımları ve genel sıralama şu şekilde;
 

Rise of Queens 

Galatasaray Esports
Denizbank Wildcats
Beşiktaş Espor
Surreal Esports
Ozorox Esports

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni