Neşet Ertaş'ın Unutulmaz Eserleri 5 Çayında seslendirildi

Didim Belediyesi tarafından her hafta cumartesi günü saat:17.00’da Didim Gençlik Merkezi (DİGEM)’de düzenlenen 5 çayı etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın girişimleri yapımı tamamlanan Didim Gençlik Merkezi (DİGEM), Didim’de kültürel ve sanatsal faaliyetlerin merkezi oldu. Etkinlikler kapsamında her cumartesi saat:17.00’da düzenlenen 5 çayı etkinliği sürüyor.

7’den 70’e her yaştan sanatseverin yoğun ilgi gösterdiği 5 çayı etkinliğinde bu hafta Halk müziğinin güçlü seslerinden Bozkırın Tezenesi olarak bilinen Türk Halk Müziği Sanatçısı, Neşet Ertaş’ın unutulmaz eserleri seslendirildi.

Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterilen etkinlikte eşsiz anlara sahip oldu. Etkinlik sonunda vatandaşlar sanatçıları tebrik ederken, sanatsal faaliyetleri vatandaşlarla buluşturduğu Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a teşekkür ettiler.

Didim Gençlik Merkezinde sanatsal faaliyetlerin devam edeceğini belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Kültürel ve sanatsal etkinliklerimizi gerçekleştirdiğimiz Didim Gençlik Merkezi (DİGEM) kentimizde etkinliklerin yeni merkezi halinde geldi. Kültürel faaliyetlerine başladığı ilk günden bu yana 7’den 70’e vatandaşlarımızın uğrak noktalarından birisi halinde gelen Didim Gençlik Merkezi’mizde her cumartesi gerçekleştirdiğimiz 5 çay etkinliğimiz vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi ile karşılanıyor. Didim Gençlik Merkezimizde sanatseverlerimize yönelik etkinliklerimiz tüm hızıyla devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni