Monster Notebook’ta “Microsoft Günleri” çeşitli avantajlar ve ödüllü buluşmalarla başladı

Monster Notebook, Windows 11 işletim sistemi içeren seçili Abra, Tulpar ve Huma model dizüstü bilgisayarlarda çok özel indirimler ve tüm Windows 11 işletim sistemli ürünlerde Pusat Gaming Headset Lite kulaklık hediyesi sunan “Microsoft Günleri” kampanyasını başlattı.

 

Monster Notebook, Microsoft Windows 11 işletim sistemi içeren seçili Abra, Tulpar ve Huma modellerinde birbirinden avantajlı indirimlerin yer aldığı “Microsoft Günleri” kampanyasını başlattı.  Monster Notebook Mağazaları’nda 30 Eylül 2022’ye kadar geçerli kampanyayla ayrıca, Windows 11 işletim sistemi içeren dizüstü bilgisayar satın alan tüm oyunseverlere Pusat Gaming Headset Lite kulaklık hediye ediliyor. Üstelik, “Microsoft Günleri” kapsamında oyun dünyasının en sevilen isimleri ve oyun tutkunları bir araya geliyor. Eylül ayı boyunca Monster Notebook mağazalarında düzenlenecek ödüllü buluşmalarla oyun tutkunları doyasıya eğlenme fırsatı bulacak.

 

Abra A5 V17.2.7, Tulpar T7 V20.4, Huma H5 V3.2.1 ve Huma H5 V3.1.1 modellerinde 500 TL indirim ve tüm Windows işletim sistemli ürünlerde oyuncu kulaklığı hediyesi sunan Microsoft Günleri Kampanyası’ndan yararlanmak isteyen kullanıcılar aynı zamanda geçtiğimiz haftalarda başlayan ve Eylül ayı sonuna kadar devam edecek Monster Notebook Okula Dönüş Kampanyası’ndan da yararlanabiliyor.

 

Pusat Gaming Headset Lite ile her oyuncuya performans desteği

“Microsoft Günleri” boyunca Monster Notebook mağazalarından alınan her Windows 11 işletim sistemiyle birlikte gelen Pusat Gaming Headset Lite, gürültü desibellerini azaltma özelliği sayesinde oyun performansını zirveye taşıyor. Bükülebilir kavisli mikrofonu ve HD kalitesinde ses deneyimi ile oyuncuların performansına maksimum verimlilik sunuyor. Oyunculara özel olarak tasarlanan peluş kulaklıkları yardımıyla dış sesleri engelleyerek ses yalıtımını en iyi hale getirmeyi ve oyun seanslarına tam konsantre katılmayı sağlıyor.

 

 Microsoft X Monster Mağaza Buluşmaları Başlıyor

Microsoft Günleri kapsamında 14 Eylül Çarşamba günü İstanbul Küçükçekmece Monster Notebook Mağazası’nda, 17 Eylül Cumartesi günü İzmir Monster Notebook Mağazası’nda ve 24 Eylül Cumartesi günü Ankara Monster Notebook Mağazası’nda gerçekleşecek buluşmalar saat 14.00’da başlayacak. 

 

Fenomen oyuncuların ve ünlü yayıncıların da katılacağı buluşmalarda oyun tutkunları, Pusat oyuncu ekipmanlarının yer aldığı ödül havuzundan sürpriz hediyeler kazanacak. Buluşmalar ve Microsoft Günleri hakkındaki tüm bilgiler Monster Notebook web sitesinde ve sosyal medya kanallarında yer alıyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni