Mobilet'te Kahkaha Tufanına Yerin Hazır!

Kolay ve hızlı bilet satın almanın yanı sıra, kullanıcıların keşif, sosyal etkileşim ve paylaşım deneyimini tek bir platformda sunan Mobilet, komedinin nabzını da tutuyor. İstanbul ve Ankara’daki stand up gösterilerine “Yerin Hazır” diyen Mobilet’in komedi programındaki etkinliklerden bazıları şöyle;

TuzBiber’in en iyi komedyenlerinin 15’er dakika sahne aldığı TuzBiber 6’lı şovu; 9-16-17-23 ve 24 Haziran’da DasDas’ta, 14 Haziran’da ise, Yapı Kredi bomontiada b- Sahne’de bir çarşamba klasiği olarak seyirciyle buluşacak. Sürpriz programı kaçırmak istemeyenler için Mobilet’te yeriniz hazır.

İlişkiler ve şehirler üzerine gösterisiyle tanınan Tuna Kalınsaz, 22 Haziran akşamı DasDas’a konuk olacak. Nev’i şahsına münhasır komedyen Ali Congun, “Çevreden Merkeze” insani ilişkilere ve yaşamın çelişkilerine değindiği tek kişilik gösterisi ile 18 Haziran’da DasDas’ta.

Efsahne Beyoğlu’nun Stand-up Gecesi etkinlikleri, çılgın stand-up’çıların yaklaşık 20’şer dakika sahne aldığı toplam 90 dakikalık bir komedi maratonuna davet ediyor. 10-13-17-20-24 ve 29 Haziran’da gerçekleşecek etkinliklerde, genel satış biletlerinin yanı sıra, ekstra 1+1 kampanyasının geçerli olduğu biletlere de Mobilet’ten ulaşılabiliyor. Şakalarını arkadaşlarının üzerinde deneyen komedyenler, “B Planı”na geçiyor ve şakalarını sahnede deniyor. Eski komedyenler ve yakası açılmamış yeni şakalarını deneyerek ve seyirciye soracağı “Bu şaka çalışır mı?” etkinliği 15 ve 22 Haziran’da Efsane Beyoğlu’nda. Seyircilerin komedyenlere yön vereceği etkinliğin biletleri 2 al 1 öde kampanyası ile Mobilet’te. 

İsteyenin izleyici olarak, isteyenin sahnede 15-20 dakika boyunca şakalarını deneyerek, hikayelerini anlatarak içindeki Türkiye sendromunu kahkahayla yenmeye davet eden Açık Mikrofon Stand-up Komedi 11 Haziran’da Metin Saydıran’ın sunuculuğu ile Beşiktaş Çarşı Sahne’de. Bir moderatör eşliğinde birçok komedyenin çeşitli hikayelerine, kahkahalarınızla eşlik edeceğiniz Beşiktaş Stand Up Gecesi haziran ayını kahkahaya boğuyor. 9-10-14-15-16-17-21-22-23 ve 24 Haziran’da gerçekleşecek gösterilerin biletleri Mobilet’te. 

Büyük ilgiyle takip edilen Tutkum Boğuşmak Show, 25 Haziran akşamı, Dada Salon Kabarett’de herkesi kahkaha tufanına davet ediyor. İlişkiler hakkında her hafta başka konuların tartışıldığı şovun 3 farklı kategorideki biletlerine Mobilet üzerinden ulaşılabiliyor. 

Aralarında BKM Mutfak’ta da sahne alan komedyenlerin olduğu, 4 komedyenin birbirinden farklı hikayelerinin anlatılacağı eğlence dolu Altı Üstü Stand Up gecesi, 11-18 ve 25 Haziran’da Altı Üstü Bar’da. Lafazans Stand Up ekibinden Gökhan Öz ve Ali Arıkan’ın interaktif talk show’u ise 22 Haziran’da Altı Üstü Bar’da başkentlileri kahkahaya boğacak.

Ankara’nın tecrübeli komedyenlerin oluşturduğu Lafazans Stand Up ekibinin birbirinden farklı hikayelerine şahitlik edeceğiniz eğlence dolu Stand up Gecesi, 14 Haziran’da Route Ankara’da olacak. Son dönemin en başarılı komedyenlerinden Ümmühan Özden, Uğur Bakır, Mehmet Can Şahingeri, Oğuz Paşaoğlu ve Burak Ekinci’nin sırayla sahne alacağı, Ankara Stand-up Gecesi- Yani Stand Up diyaframları oldukça zorlayacak bir deneyim sunmak için seyircilerini 16 Haziran’da Ankara Route sahnesine bekliyor. 

+1 ve Hermes Pub’ın destekleriyle başlayan Kurtuluş stand-up geceleri devam ediyor. Üç komedyenin 25’er dakikalık gösterilerinin yer alacağı, sürpriz komedyenlerin de konuk olarak sahne alabileceği bu gecede Türkiye sendromunu yenmek için 24 Haziran’da Hermes Pub’da buluşuluyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni