“Karagöz Çiftlik Bekçisi" Hatay'da Depremzede Çocuklar İçin Sahnelendi

İBB Şehir Tiyatroları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hatay Afet Koordinasyon Merkezi’nde Karagöz Çiftlik Bekçisi isimli oyununu çocuklarla buluşturdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaptığı yardım faaliyetlerinin yanı sıra çocuklar ve kadınlar öncelikli olmak üzere sanatsal etkinliklerini deprem bölgesine taşıyor.

İBB Şehir Tiyatroları, atölyelerinde dikilen giysilerden, acil ihtiyaç malzemelerinin (hijyen malzemeleri, ilaç vs…) teminine kadar bu alanda oyuncusu, teknik ekibi ve bütün çalışanlarıyla yardım çalışmalarına devam ediyor.

Çocuk Eğitim Birimi öğrencilerinin başlattığı Çocuklar El Ele Hediyeler Umuda ve Kardeşliğe başlığıyla duyurduğu mektup arkadaşlığı, hediye oyuncak ve kitap kampanyası da devam ediyor. 5 Mart’ta çocuk oyunlarımızla birlikte başlatılan bu kampanya çerçevesinde haftanın her günü saat 22.00’ye kadar hediye kitap ve oyuncaklar sahnelerimize bırakılabilecek.

Hatay’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’nde depremzede çocuklar ile buluştuk. İstanbul Şehir Tiyatroları sanatın iyileştirici gücünden yararlanmak için Karagöz Çiftlik Bekçisi isimli çocuk oyununu 7 Mart’ta çocuklar ile buluşturdu.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen oyunun ardından her çocuğa Karagöz Hacivat tasvirleri hediye edildi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni