Gamer ve Profesyoneller İçin Tasarlanan Casper Excalibur E650 Satışa Çıktı

KİŞİYE ÖZEL ÜRETİLEBİLEN ÖZEL RGB’Lİ CAM TASARIMA SAHİP CASPER EXCALIBUR E650 SATIŞTA!

 

Masanın başından ayrılmak istemeyen oyuncular da tasarımlarının en ince detayına odaklanan profesyoneller de masaüstü bilgisayarlarında kusursuzluğu arıyor. Hem gamer hem de profesyonellerin ihtiyaçlarını güç ve performans bilgisayarları ile karşılayan Casper Excalibur, kullanıcıların kendi bilgisayarlarını oluşturabildiği özel RGB’li cam tasarıma sahip yeni Excalibur E650 modelini satışa çıkardı.

 

Oyunseverler ve profesyonellerin kusursuz bilgisayar arayışı teknoloji ilerledikçe daha da belirginleşiyor. Kimileri saatlerce süren zorlu oyunlarda kendilerini zafere götürecek bilgisayarı ararken kimileri ise yüksek performans gerektiren işlemlerde kendilerine yardımcı olabilecek bilgisayarı kullanmak istiyor. Özellikle performans ve ihtiyaca en uygun olan ve birbirleriyle uyumlu, kaliteli teknik donanımlara sahip olmak isteyen gamer ve profesyoneller için kolları sıvayan Casper, ön panelinde RGB’li özel cam tasarımı sunduğu ve en güncel teknolojisi ile kusursuz performans sağlayan Excalibur E650 masaüstü bilgisayarını satışa sundu.

 

Güç, Performans ve Tasarımın Yeni Buluşması: Excalibur E650

Oyuncuların ve profesyonellerin ortak noktalarından biri de güçlü bilgisayarlara “Hayır.” diyememeleri. Oyunlarda en iyisi olmak ya da en detaylı projelerin bile üstesinden sorunsuz gelebilmek için güçlü bir masaüstü bilgisayarına ihtiyaç duyan gamer ve profesyonellerin istedikleri her şeyi bulabildikleri bilgisayar ise Casper Excalibur’dan geldi. Tasarımdan ya da performanstan ödün vermek zorunda kalmadan oyunların oynanması ve işlerin tamamlanması artık kullanıcıların tercihleriyle şekillenebilen tasarım ve performansın vücut bulmuş hali Excalibur E650 ile son buluyor. Intel’in en yeni ve en güçlü 11. ve 12. Nesil işlemcileri arasından üstün performans ihtiyaçlarının karşılandığı Excalibur E650 masaüstü bilgisayarlarında kullanıcılar, NVIDIA ya da AMD’nin en güçlü grafik kartlarıyla da kişiselleştirilebilen bilgisayara sahip olabiliyor. Arzu edilen anakart, SSD, RAM ve güç kaynağı seçenekleri ile profesyonelce konfigüre edilen Excalibur E650, en yüksek performansta bile donma veya takılma sorunu yaşamadan kullanım imkanı tanıyor.

 

Hayal Edilen RGB Tasarım E650’de!

Kasasının metalinden bağlantı kablolarına, anakarttan ekran kartına kadar sahip olduğu tüm donanımlarıyla uzun kalite testlerine tabi tutulan Excalibur E650, en iyi kullanıcı deneyimini hayalleri süsleyen özel bir tasarımla sunuyor. Oyuncular için tasarımın ve RGB’nin önemine odaklanan Casper, Excalibur E650’nin ön panelinde RGB cam tasarımı kullanarak oyunculara RGB’li oyun keyfinin kapılarını aralıyor. Metalin en şık halinin yansıtıldığı yeni model sadece gamerların renkli dünyasına hitap etmiyor ayrıca profesyoneller için de göz yormayan bir tasarımı barındırıyor. Cam yan panelin şeffaflığında tüm donanımların göz önünde olmasıyla dikkat çeken Excalibur E650 masaüstü bilgisayarları, türünün modern tasarım öncüsü olarak üretilirken ısıl dayanımı güçlendirilmiş temperli yan cam paneli ve metal kasasıyla dayanıklılık konusunda da iddialı. Yoğun RGB renklere sahip 3 adet RGB fan ile zengin soğutma sistemini yeni modelinde kullanıcılarına sunan Casper Excalibur, ayrıca birer adet 2.0 ve 3.0 USB port ile kulaklık ve mikrofon girişlerini de E650’de bulunduruyor.

 

Özelleştirme Seçenekleriyle Maksimum Performansa Ulaşılıyor

Tercihlere uygun ve iç donanımlarının birbirleriyle uyumlu olduğu masaüstü bilgisayar oluşturmak genellikle mümkün olmuyor. Profesyonel olmayan yollarla tasarlanan ya da toparlanan bilgisayarlar da oyuncuları ya da profesyonelleri tatmin edemiyor. En üst kalite ürünlerin uyumlu şekilde çalışabilmesi için kişiye özel üretimin performans ve ısı testleri gerçekleştirilerek yapıldığı Excalibur E650’de, gamer ve profesyoneller birçok çeşit özellik arasından istedikleri performanstaki bilgisayarı Casper’ın web sitesinde yaratabiliyor. Kullanıcıların şu an tercihleriyle ulaşabileceği en üst konfigürasyonu sunacak olan Excalibur E650 ise şu özellikleri barındırıyor.

 

  • 12. Nesil Intel® Core™ i9 12900K İşlemci 
  • Windows 11 Pro
  • 64GB DDR5 4800MHZ
  • NVIDIA® GeForce® RTX 3090 24GB 384 Bit GDDR6X
  • 2TB M.2 SSD PCle 3.0 (PCle; Okuma: 3400MB/s – Yazma: 3200MB/s)
  • Z690 UD DDR5
  • 1200 Watt 80+ Platinum
  • 1200 Mbps 802.11 b/g/n – AC
  • Casper Excalibur RGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni