Call of Duty®: Mobile’da Yıldızları Hedefleyin! Oyunun 11. Sezonu “Son Sınır” 14 Aralık’ta Başlıyor

Oyuncular, Call of Duty®: Mobile'ın 2022'nin son sezonu olan 11. Sezon: “Son Sınır” da en sevdiği operatörü alacaklar ve destansı boyutlarda yıldızlararası bir savaşa hazırlanacaklar. Yeni sezon 14 Aralık’ta Android ve iOS üzerinden erişilebilir olacak.

 

Yeni sezonla birlikte yeni uzay temalı operatörler, yeni Meydan Savaşı 2.0 modu, yeni “Yol Ayrımı” haritası, yılbaşı temalı Snoop Dogg – Noel Baba Snoop operatörü ve birçok özel temalı içerikler de oyuna ekleniyor.

 

Call of Duty®: Mobile 11. Sezon: Son Sınır ile birlikte 50 kademelik yeni savaş bileti, Sliver – Kuyruklu Yıldız Bulucu ve Sinaptik operatörleri, EM2 – Yaldızlı Çekiç ve AGR 556 – Mars Mühimmatı gibi yeni silahlar, özel içerikler, yeni silah şablonları, profil kartları, tılsımlar, oyun içi puanlar ve birçok yeni özel içerik de oyun severlerin beğenisine sunulacak.

 

Android ve iOS üzerinden 14 Aralık’tan itibaren indirilebilir olacak yeni sezon Son Sınır ile birlikte gelecek olan yeni güncellemeler ve içerikler ise şu şekilde;

 

Meydan Savaşı 2.0– Yeni Meydan Savaşı 2.0 modunda temel kurallar aynı kalıyor, ancak yeni devasa Yol Ayrımı haritasında yer alan Savaş Canavarı Tank aracının eklenmesiyle oyun modunun dengeleri sonsuza kadar değişecek.

 

Yeni Çok Oyunculu Haritası – Yeni “Yol Ayrımı” haritası, bir önceki sezonda bulunan Yol Ayrımında Savaş haritasının genişlemiş hali olarak karşımıza çıkıyor. Medyan Savaşı 2.0 modu için NATO özel kuvvetleri tarafından pusuya düşürülmeye hazır destansı, karla kaplı, büyük ölçekli bir atmosfer sunuyor.

 

Katlederek Sona Ulaş – Temalı Etkinlik – Oyuncular yeni sezonda Yılbaşı temalı yeni ve heyecan verici bir etkinlikte yer alacaklar ve donmuş bir silah taslağı ve destansı bir operatör görünümü gibi bazı özel yeni öğeleri kazanma şansı yakalayacaklar.

 

Noel Baba Snoop – Yeni yılı ho-ho-ho tarzında kutlamak için efsane operatör Call of Duty: Mobile'a geri dönüyor. Snoop Dogg – Noel Baba Snoop operatör görünümü, RUS-79U – Yılbaşı Işıkları silahının ve daha fazla temalı öğeler de yeni sezonda oyuncuları bekliyor. 

 

Savaş Bileti Kasası 2.Sezon 2021  – Hesaplaşma Günü sezonundaki Savaş Biletini tamamlamış olmayı ister miydiniz? Oyuncular kaçırdıkları içeriklere erişimin kilidini açmak ve önceki Savaş Biletini açmak için yeni Savaş Bileti Kasasını kullanabilecekler.

 

Oyunun yeni sezonu boyunca özel sezonluk mücadeleler, şanslı çekilişler, oyun içi mağaza güncellemeleri, yeni güncellemeler ve geliştirmeler de oyuncuların beğenisine sunulacak. 14 Aralık’ta yayınlanacak olan Call of Duty: Mobile’ın 11. Sezonu Son Sınır” hakkında ayrıntılı bilgi için resmî web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni