Bulutistan ve Prodea Sınırları Yeniden Çizecek

Türkiye’nin ilk ve lider yerel bulut sağlayıcı firması Bulutistan, SAP’nin en üst seviye iş ortağı olan ve bilişim teknolojileri alanında uçtan uca danışmanlık hizmeti sunan Prodea Bilgi Teknolojileri ile iş birliği yaptı. İş birliği kapsamında Bulutistan ve Prodea, Türkiye ile uluslararası arenada literatüre geçecek kalitede yenilikçi hizmetler üretilmesini, SAP gücüyle dijitalleşme süreçlerinin hızlandırılmasını ve bulut teknolojilerinin iş süreçlerine daha fazla entegre olarak uygun stratejiler geliştirilmesini hedefliyor.  Ayrıca müşteri deneyiminin iyileştirilmesi ve kalıcı izler bırakmasını hedefleyen firmalar, alanında uzman ekipleriyle, sundukları hizmet kalitesini her gün daha da yükseğe taşıyarak güçlü, yenilikçi, kaliteli ve sürdürülebilir çözümler üretecek. 

 

Bilişim teknolojileri alanında danışmanlık hizmeti sunan Prodea Bilgi Teknolojileri SAP’nin hem satış hem de servis kanalında en üst seviye iş ortağı olarak tüm ürünlerinin satışı, servisi, danışmanlığı ve bakımı konusunda tam yetkiye sahip. Şirket ayrıca bir sistem entegratörü olarak SAP projelerinde tüm SAP ürünlerinin uygulama danışmanlığının yanı sıra donanım, sistem destek ve barındırma hizmetlerini de sağlayarak uçtan uca çözümler sunuyor.

 

Bulutistan Kurucu Ortağı ve CEO’su Begim Başlıgil iş birliğine ilişkin yaptığı açıklamada, “Bulutistan olarak hem dünya genelinde hem de Türkiye’de yaptığımız bulut teknolojileri alanındaki iş birliklerine bir yenisini eklemekten çok mutluyuz. Prodea Bilgi Teknolojileri ile yaptığımız iş birliği kapsamında bulut teknolojilerinin iş süreçlerine daha da adapte olarak yaygınlaştırılması ve iş yapış şekillerinin iyileştirilmesini hedefliyoruz. Bu kapsamda değişen ihtiyaçlara yönelik en doğru ve kaliteli çözümleri en hızlı şekilde sağlıyor olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

Prodea Global Genel Müdürü Barış Kuşculuoğlu ise “Dijital dönüşümün ve yeniliğin her geçen gün iş süreçlerinin daha da önemli bir parçası haline geldiği bugünlerde, Türkiye’nin en inovatif bulut sağlayıcısı Bulutistan ortaklığında bulutların da üzerindeki hedeflerimize her gün daha fazla yaklaşacağız. “Uzun yol arkadaşı” sloganımız doğrultusunda daha da güçlü hizmetler sağlayarak değer üretmeye devam edeceğiz. İş birliğimizin henüz birinci yılında, ilk yurt dışı projemizle mühürlediğimiz iş ortaklığımızda en kıymet verdiğimiz şey; rakamlar değil, insanlar. Prodea ve Bulutistan birlikteliği bu yüzden bizim için çok değerli. Bir bitiş çizgimiz yok, bu serüveni hep daha iyiye taşıyacağız” dedi.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni