Bulutistan ve D-CAT Technologies’ten Güç Birliği

Türkiye’nin ilk ve lider yerel bulut sağlayıcı firması Bulutistan, D-CAT Technologies ile önemli bir iş birliğine imza attı. Müşterilerine sürdürebilir ve kaliteli çözümler sunmayı hedefleyen iki şirketin güçlerini birleştimesi yeni projelerin hayata geçmesini de destekleyecek.

 

Türkiye’nin ilk yerel bulut sağlayıcı firması olan ve global vizyonla teknoloji de ihraç eden Bulutistan ve sağladığı çözümlerde iş modellerini kısaltarak veya yeniden tasarlayarak firmaların iş ekosistemlerine değer katmaya odaklanan D-CAT Technologies’in iş birliğinin temelleri atıldı. Teknolojiyi yakından takip eden ve müşterilerine sürdürülebilir çözümler sunan iki şirketin iş birliğinde en temel hedef; müşterilerine kaliteden ödün vermeden en doğru ve en iyi hizmeti sunmak olacak. 

 

Konuya ilişkin açıklama yapan Bulutistan Kurucu Ortağı ve CEO’su Begim Başlıgil, ekosistemin gelişimine inanan ve bu doğrultuda hareket eden bir şirket olduklarına dikkat çekerek, “Bulutistan olarak hayalimiz tek başına büyümek tek başına ilerlemek hiç olmadı. Güvenilir ve sağlıklı bir ekosistem yoksa sektörlerin de geleceği maalesef sağlıklı olmuyor. İşte bu noktada önemli bir güç birliğine daha imza atıyoruz. Kendi alanında değer katan işler ortaya koyan D-CAT Technologies ile yaptığımız iş birliğinde, veri ana odağımız olacak ve onun etrafında oluşacak projelere kalite ve sürdürülebilirlik anlamında imzamızı atacağız” dedi.

 

D-CAT Technologies Genel Müdürü Ufuk Kab ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada, D-CAT Technologies, kurumsal performansı arttırmak ve organizasyonlarda kilitli kalmış verilerden, karar mekanizmalarında kullanılabilecek ve bunun yanında operasyon kalitesini arttırmayı hedefleyen bilgiye erişim ve bunun dönüşümü süreçlerinde hizmet veren bir firma. D-CAT Technologies ve Bulutistan’ın yetkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek projelerde başarı dışında bir alternatif olmadığını belirterek, “Bu kapsamda, müşterilerimizin en büyük kazanım çözüm odaklı sürdürülebilir hizmet almak olacak” dedi.

 

Şirketler arası birçok iş birlikteliği söz konusu olurken, D-CAT Technologies ve Bulutistan iş birliği stratejik yönelimlerinin uyumluluğu ile diğer iş birliklerinden farklı olarak hızlı ve sürdürebilir değer üretmeye hazırlanıyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni