Artium Modern, “Türk Resim Sanatına Atılan İmzalar” başlıklı 45. Online Müzayedesi'ni sanatseverlerin beğenisine sunuyor

Her müzayedesinde olduğu gibi, Artium Modern, “Türk Resim Sanatına Atılan İmzalar” Müzayedesi’nde de Türkiye’de sanat ve kültüre olan ilgiyi arttırmayı, Türk sanatını ve sanatçılarını tanıtmayı hedefliyor. Müzayedede, 100 TL ile 200.000,00 TL arasında değişen başlangıç fiyatlarıyla birbirinden özel eserler satışa sunulacak.

Türkiye’nin önde gelen sanatçılarından Turan Erol, İbrahim Safi, Eren Eyüboğlu, Sami Yetik, Hamit Görele, Ergin İnan, Celal Tutant, Yusuf Katipoğlu, Burhan Uygur, Abidin Dino, Zeki Faik İzer, İlhami Demirci, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Güner Ener, Şeref Akdik, Refia Edren Çıray, Birhat Mavitan gibi sanatçıların 524 eseri müzayedede yer alıyor.

Müzayedede ayrıca, Osmanlı-Avrupa objeleri, gümüşler, seramikler, porselenler, halılar ve mobilyalar gibi birçok antika eser makul fiyatlarla satışa sunulacak.

Müzayede, özel bir koleksiyondan gelen Ermeni ressam Hovik Muradian, İbrahim Safi, Celal Tutant, Zeki Faik İzer, Şeref Akdik ve Hamit Görele’ye ait eserlerin de yer aldığı “Türk Resim Sanatına Atılan İmzalar” başlıklı sergi ile 29 Nisan 2023 tarihine kadar Nişantaşı’ndaki Artium Galerisi’nde sergilenecek (Meşrutiyet Mahallesi, Hacı Mansur Sokak No: 5/32 Aycibin Pasajı Şişli 34363 İstanbul). Müzayede, 30 Nisan saat 14:01’de wartiummodern adresindeki web sitesinde çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni