Anker Soundcore Kulaklıkları, Okula Dönüş Döneminin Vazgeçilmezleri Olacak

Yaşamı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker,   yaz aylarının sona ermesinin habercisi olan okula dönüş döneminde de kullanıcılarının favorisi olmaya devam ediyor. İster okul yolunda olsun ister evde ders çalışırken, Anker Soundcore’un ses kalitesinden ödün vermeyen son teknoloji kulaklıkları bu dönemde de gençlerin favorisi olacak.  

 

 

Akıllı yaşam teknolojilerine getirdiği öncü yaklaşımlarla kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Anker, her dönemde kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. Tatilin sona erdiği, şehre dönüş yapılan, okul ve iş yolculuklarının başladığı bugünlerde Anker’in  Soundcore kategori markasının yeni ürünleri herkesin favorisi olmayı hedefliyor. Müziğin ve iletişimin kesintiye uğramaması için ses kalitesinden ödün vermeyen ve her bütçeye uygun ürünler geliştiren Soundcore kategori markası, okula dönüş döneminde de tüm beklenti ve ihtiyaçları karşılamayı başarıyor. Kulak üstü kulaklıklarda ezberleri bozan yeni Soundcore Life Q20+ ve Soundcore Life Q10i modelleri ve kulak içi kulaklıklarda çok beğeni toplayan Soundcore  Life Dot 3i, Soundcore Life Note 3i ve yeni ürün Soundcore Life P2i kullanıcılarının favori ürünü olacak. 

 

Kulak üstü kulaklıklarda Anker farkını yaşayın

Anker’in üstün ses kalitesi vadeden Soundcore kategori markası, sportif görüntüsüyle tarzınıza tarz katacak kulak üstü kulaklıklara ev sahipliği yapıyor. Satış rekorları kıran Soundcore Q10’un güncellenmiş versiyonu olarak piyasaya sunulan Soundcore Life Q10i; katlanabilir tasarımı, 60 saate varan çalma süresi, Bass Up teknolojisi ve Soundcore uygulaması üzerinden kişiselleştirilebilir ses ayarıyla beklentileri aşıyor. Her gün 2 saat çalma süresiyle tam bir kulaklık tam 1 ay kullanım imkanı veren kulaklık, 5 dakika şarj ile de 5 saatlik bir çalma süresi vadediyor.  40 saatlik çalma süresi ve yüksek ses kalitesiyle piyasaya sunulan bir diğer yeni ürün Soundcore Life Q20+ ise Hibrit Aktif Gürültü Engelleme teknolojisi, Soundcore uygulamasıyla uyumluluğu, NFX hızlı eşleşme, şeffaf mod, ergonomik kulak yastığı ve kafa bandı gibi özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.  

 

 

Kompakt tasarım ve üstün ses kalitesini buluşturan kulak içi kulaklıklar

Soundcore kategori markasının kulak içi kulaklıkları da okula dönüş döneminde herkesin kurtarıcısı olacak. Kompakt tasarımları ve üstün teknolojileri sayesinde 7’den 70’e herkesin favorisi olan modellere her geçen gün yeni modelleri ekleyen Anker, her bütçeye hitap etmeyi başarıyor. Kulak içi kulaklıklarda satış rekorları kıran Soundcore R100 modelinin güncellenmiş versiyonu olarak piyasaya sunulan Soundcore Life P2i; Bas Modu ve Podcast Modu’ndan oluşan Çift EQ Moduyla ve tek bir şarjla 8 saatlik, kompakt kasa ile 28 saatlik çalma süresiyle kullanıcılarını memnun ediyor. Daha geniş bir ses sahnesi ve olağanüstü netlikte müzik kalitesi sunmalarına yardımcı olan 10 mm grafen sürücülere sahip 36 saate varan çalma süresi sunan Soundcore  Life Dot 3i ve Soundcore Life Note 3i modelleri ise Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaflık Modu’na, arka plan gürültüsünü azaltmaya ve sesi yükseltmeye yardımcı olan 4 mikrofona, Soundcore uygulamasıyla kişiselleştirilebilen ses deneyimine sahip. Birbirinden farklı tasarım ve biçimlere sahip kulaklıklar, kullanıcıların ihtiyacına ve tercihine göre farklılaştırılmış durumda. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni