BOM Karting Takımı Türkiye Karting Şampiyonası’nın Son Ayağına Yarıştığı Tüm Kategorilerde Lider Çıkıyor

BOM Karting Takımı, şampiyonluk parolasıyla başladığı Türkiye Karting Şampiyonası'nın 2022 sezonunun son yarışlarına tüm kategorilerde lider olarak çıkıyor. 29-30 Ekim tarihlerinde İzmit Körfez Pisti'nde gerçekleşecek 7'nci Ayak yarışlarının yoğun seyirci katılımıyla festival havasında geçmesi bekleniyor.

 

Türkiye Karting Şampiyonası’nın son ayak yarışlarında şampiyonluk için piste çıkacak BOM Karting Takımı, Mini Kategoride Rüzgar Evci ve Teoman Hoskin, Senior Kategoride Kerim Sulyak ve Ayda Biter, Master Kategoride ise Aytaç Biter ile mücadele edecek. 

 

2022 boyunca birden farklı pistte toplam 18 yarışa çıkan BOM Karting Takımı, 13 sporcunun rekabet ettiği Mini Kategoride Rüzgar Evci ile 274 puanla lider konumda yer alıyor. Aynı kategoride ter döken Teoman Hoskin ise 267 puanla ikinci sırada yer alıyor. Senior Kategoride 25 pilot arasında zirvede yer alan Kerim Sulyak ise 6 yarış boyunca 289 puan toplamayı başardı. 

 

BOM Karting Takımı'nın yer aldığı bir diğer kategori olan Master Kategoride ise mücadele eden 11 sporcu arasında tecrübeli BOM pilotu Aytaç Biter 296 puanla ilk sırada yer alıyor. 

 

29 Ekim Cumartesi günü saat 13:55’te gerçekleşecek sıralama turlarıyla güne başlayacak olan BOM Karting Takımı, aynı gün 15:25’te yapılacak ilk yarış ile günü tamamlayacak. 30 Ekim Pazar günü ise ilki 11:15’te ikincisi 14:00’da geçilecek iki yarışla 2022 sezonu Türkiye Karting Şampiyonasını tamamlayacak.

 

BOM Karting takımının sponsorları Borusan Otomotiv, Borçelik, Borusan Lojistik, Shell, Borusan Oto, Porland, Supsan, Gedik Piliç ve Glasurit'tir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni