Alkışlar Kesgin-Kaplan ikilisine

FIVB 19 Yaş Altı Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası'nda iki maçını da kazanan Bahadır Utku Kesgin-Furkan Ramazan Kaplan ikilisi gruptan çıkmayı garantiledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, Dikili Belediyesi, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) iş birliğiyle AXA Sigorta sponsorluğunda organize ettiği FIVB 19 Yaş Altı Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası'nda heyecan devam ediyor. Dikili'de dünyanın 19 yaş altındaki en iyi sporcularının mücadele ettiği ve 18 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek şampiyonanın ikinci gününde erkeklerde Bahadır Utku Kesgin – Furkan Ramazan Kaplan ikilisi, Yeni Zelandalı Dalton-Smith ikilisini 2-1 yenerek gruptan çıkmayı garantiledi.

Sacit Kurt-Ahmet Can Tür ikilisi ise Mozambikli Denilson-Rafael ikilisini  2-1 yendi. Kurt-Tür ikilisi, akşam seansında Kazakistanlı Ryukhov-Todorov'u yenmesi durumunda bir üst tura çıkacak.

Kadınlarda Ecem Aksoy-Doğa Öcal ikilisi Paraguaylı Denisse-Fio, Su Şimdim-Ceylin Sayar ikilisi ise Çekya'dan Pavelková ikilisini yenmesi durumunda turu garantileyecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni