Adidas Messi’nin Son Dünya Kupası Arefesinde Ona Özel Hazırlanan Kısa Filmiyle, Hiçbir Şeyin İmkansız Olmadığını Gözler Önüne Seriyor

adidas, Lionel Messi'nin son Dünya Kupası turnuvasında kariyerini kutlayan 'The Impossible Rondo' videosunu sundu.

 

En son yapay zeka ve görsel efektler kullanılarak oluşturulan film, Arjantin'in önümüzdeki hafta oynayacağı ilk maç öncesinde "imkansız" bir ısınma yaratmak için Messi'nin önceki Dünya Kupalarında oynadığı gerçek görüntüleri vücut çiftleri ve yeşil ekranlarla birleştiriyor.

 

Impossible Rondo filmi, 18 Kasım'da adidas adresinden izlenebilir.

 

adidas, Katar 2022™ FIFA Dünya Kupası öncesinde dünyanın en iyi oyuncularından Lionel Messi'nin kariyerini kutlamak için 'The Impossible Rondo' filmiyle Impossible is Nothing hikayesinin son bölümünü anlatıyor. Film, dünyanın dört bir yanındaki futbol hayranlarının tanık olmaya can atacağı bir rüyanın gösterimi niteliğinde- 18 yıl ve beş turnuva boyunca saç kesimi, Arjantin formaları ve adidas kramponları ile G.O.A.T'ın kendisiyle karşı karşıya gelme sahnesi.

 

Lionel Messi'nin Dünya Kupası kariyerinin büyüsünü hayata geçiren film, yapay zeka ve görsel efektlerdeki en son gelişmeler kullanılarak oluşturuldu. Messi'nin tarihi ve günümüz görüntüleri, onun farklı ve eski versiyonlarını üretmek için kullanıldı. Bu daha sonra, kendisinin 2006, 2010, 2014 ve 2018'deki versiyonlarıyla birlikte Dünya Kupası'na hazırlandığını gören Messi'ye karşı Messi'yi canlandırmayı sağlamak için çift vücutlara uygulandı.

 

Family Reunion filmini ve Impossible Rondo'yu hayranlarıyla paylaşan adidas, ikonik oyuncuların önemli anları, global sosyal medya aktivasyonları ve resmi bir adidas hayranı olan 'Al Rihla Arena'nın yaratılmasıyla turnuva boyunca global futbol ailesini Katar'da bir araya getirerek kutlamalarına devam edecek.

 

Hayranlar filmi adidas adresinden izleyebilir ve adidas'ın turnuvadaki tüm aktivasyonlarını adidas.turkiye Instagram ve adidas Twitter ve TikTok üzerinden takip edebilir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni