Doğum Haritası Ücretsiz Natal Harita Hesaplama

Doğum haritaları çıkarılırken gereken verilerin doğru olması büyük öneme sahiptir ki, astrolojik hareketlilikten dolayı bazen bir iki dakikalık sapmanın bile tüm astrolojik konumları yanlış çıkaracağını bilmek gerekir. Bir doğum (natal) haritasının sağlıklı bir biçimde oluşturulabilmesi ve anlamlarının izah edilebilmesi için, doğumun gerçekleştiği anın kesin olarak bilinmesi şarttır. astroasis.com sitemizde ücretsiz bir biçimde kullanımınıza sunduğumuz doğum haritası hesaplama uygulaması da, yıl, ay, gün, saat ve dakika olarak giriş yapacağınız bu bilgilere göre kişiye özel yıldız haritası sonucunu detaylarıyla beraber vermektedir.

Kısaca ifade etmek gerekirse ücretsiz natal (doğum) haritalar astrologların sahip oldukları bilgilerin gelişen teknoloji sayesinde özel programlara aktarılarak sunulan halidir.

Güneş sistemindeki gezegenlerin pozisyonları her dakika değişse de, bir doğum haritası sahibinin doğduğu ana özel gök boşluğunun bir fotoğrafı niteliğinde olmasından dolayı sabittir ve değişmez.

Natal harita bir insanın doğduğu anda bulunduğu şehre göre astrolojik yönden tesir eden Güneş sistemindeki gezegenlerin yerlerini bilmemize yarayan bir haritadır.

Gerekli astrolojik donanıma sahip olmasanız da kendinize ait tamamen detaylı analizler içeren yıldız haritanızı çıkarabilirsiniz. Haritanızı çıkarmak için doğduğunuz ana ilişkin bilgileri ve doğduğunuz şehrin coğrafi konumunu girmeniz yeterlidir. Doğum haritamı göster butonunu tıklamanızla birlikte saniyeler içerisinde haritanızı görüntüleyebilirsiniz.

İnternette yayın yapan pek çok doğum haritası hizmetiyle karşılaşıyoruz. Bu sitelere göz attığımızda, bir kısmının yalnızca işaret ve sembolleri gösterdiğini, ama bunların hangi doğrultuda yorumlanması gerektiğini herkese göre anlaşılır şekilde izah etmekte yeterli olmadığını görüyoruz. Oysa ki yeterli astrolojik bilgiye sahip olmayanlar kapsamlı doğum haritası verilerini bilmek isterler. Bu nedenle bizler de astroasist.com olarak detaylı açıklamaları sunan bir harita uygulaması olarak hizmet veriyoruz.

Natal haritaların yoruma dayalı tarafları olmakla beraber, aslında genellikle aşağı yukarı aynı anlamları ifade eder. Bu nedenle yüzde yüz olmamakla birlikte farklı astrologların yaptıkları yorumlar bir birine çok benzer.

Gök günlüğü denilen dökümanlar tüm tarihler için Mars, Jüpiter, Satürn gibi gezegenlerin yerleşimlerini tespit etmeye yarayan tablolardan oluşur. Bu verilere bakarak, konumları görebilirsiniz görebilirsiniz fakat, gerek haritayı tam olarak çıkarmak ve gerekse işaretleri okuma ve anlamlandırma konusunda tıkanabilirsiniz. Haritadaki teknik tabirlerin okunması yalnızca astrolojik donanımlara sahip kişilerce icra edilebilen zor bir iştir. Bu alanda bir uzmandan ücretli hizmet alabilir sitemizde sunduğumuz doğum haritası analiz yazılımını kullanabilirsiniz.

Doğum haritası hesabı yapmak hayli teknik bilgi gerekliliği içeren, oldukça zor bir iştir. Bu nedenle astrolog olmayanların herhangi birisine ait doğum (natal) haritasını çıkarması, gereken astrolojik bilgilere sahip olmadan mümkün değildir. Sevindirici haber şu ki, teknolojik destek sayesinde bütün hesaplamaları kolaylıkla yapabilen bilgisayar programları oluşturulmuştur. Biz de sitemizi kendi natal haritanızı kolaylıkla çıkarabilmeniz amacıyla tasarladık.

İlk dönemlerde astrolojiyi iyi bilenlerin gök günlüklerine bakarak, uzun uğraşılardan sonra çıkarmak zorunda kaldıkları doğum haritalarını, bu asırda teknoloji nimeti sayesinde anlık olarak oluşturmak ve tüm detaylı açıklamalarını görüntülemek mümkün hale geldi.

Anında Yükselen Burç Analizi Ücretsiz Hesaplama

Her zaman doğru bilgi vermeyen internette yükselen hesaplama yöntemleri ile ilgili araştırma yaparken aynı yetersiz bilgileri veren basit tabloları görmüşsünüzdür. Yükselen burcun tespit edilmesi konusunda net sonuç veren gösterildiği gibi basit bir yükselen burç hesaplama tablosu bulunmamaktadır gerçekte. Gördüğünüz herhangi bir çizelgede, coğrafi koordinat yok ve sadece Güneş burcu ve 2 saatlik arayla yükselen sıralaması yapılmışsa güvenmeyin. Çünkü gerçek yükselen burç bulma işlemlerinde doğum yeri bilgisi, yerel saat farkı ve bununla beraber yaz saati uygulaması hesaba dahil edilmelidir.

Sitemizdeki form aracılığı ile, hiç bir astroloji bilgisine sahip olmasanız bile yükselen burcunuzu (1. Ev) bulabilirsiniz. Yapacağınız işlem çok kolay. Tabi ki doğum saatinizi kesin bir doğrulukla bilmeniz şartı ile. Yazılımımızdaki yükselen burç hesaplama kısmına, doğum saatinizi ve coğrafi konumunuzu yazın, devamında çıkan hesaplamayı yap butonunu tıklamanız kafidir.

Yükselen burç (1.Ev) dünyaya geldiğiniz anda bulunduğunuz lokasyona göre, doğuda yükselmekte olan burca verilen addır. 12 evlik sisteme göre tertiplenmiş olan doğum (natal) haritanızdaki ilk evinizdir. Ekseriyetle insanlar kendisini dış burçlarına göre tarif etseler de, dışarıdan bakılınca dışarıdan bakılınca farklı görünebilirler. Çünkü dış görünüş büyük ölçüde yükselen burcumuzla alakalıdır.

Bildiğiniz gibi, Güneşin ışığından daha fazla yararlanmak maksadıyla belirli tarihlerde saatler ileri ya da geri alınır. Son yıllarda bizim bölgemizde bu yöntem kullanılmıyor olsa da, yükseleni hesaplanacak kişinin doğum yılında böyle bir uygulamanın yapılıp yapılmadığı netleştirilmeli ve tüm hesaplama işlemleri bu parametreye göre şekillendirilmelidir.

Birinci evdeki burcun neyi işaret ettiği ve dışarıya nasıl bir imaj yansıttığı, hesaplamayla birlikte alınan bilgilerle beraber verilmektedir. Natal haritada 1. Evin önemi dış burçtan (Güneş burcu) daha çoktur desek yanlış olmaz. Çünkü haritadaki birinci ev bulunduğunda tüm doğum haritasının diğer ayrıntıları da gün yüzüne çıkacak demektir. Astrolojik okumalarda öngörüler her zaman için 1. Evdeki burca göre yapılır. Bu da ilk evin ne denli önemli olduğunu vurgulayan önemli bir göstergedir. Doğum saatinizle sorgulayarak mutlaka yükselen konumunuzu tespit edin. Bu hesaplama, kendi özelliklerinizi daha iyi anlamanızı, nasıl bir imajınız olduğunu çabucak bilmenizi mümkün hale getirir.

Yükselen burç ASC (Ascendant) tespiti için gök günlüğü çizelgelerinden faydalanılır. Bu veriler astrolojiyi bilmeyenler için anlamlandırılamayan karmaşık içerikler içerir. Bu verilerden yararlanabilmek için astrolojik anlamda uzmanlık düzeyinde bilgi ve beceri sahibi olmak gerekir. Bu konuda en güvenli ve garantili yöntemlerin başında astroloji alanındaki bir uzmandan profesyonel destek almak ve çeşitli yazılımlar kullanmak gelir. Websitemizi de bu konuda güvenle kullanabilir, yükselen burcunuzu net bir kesinlikle öğrenebilirsiniz.

Güneş Burcu Analizi Nedir? Ne Anlama Gelir?

Burcunuzdaki Güneş doğal kimliğinizi ve yaşantınızın olağan akışı içerisinde değişmeyen içsel özelliklerinizi belirler. Bu özellikler sizin dünyaya parıldadığınız görüntü, içsel yapınızdır. Esasen bir yıldız olan Güneş, Güneş Sistemi’nin tam olarak merkezinde yer alır ve buna benzer biçimde Güneş’in bulunduğu burcunuz da benzersiz şahsınıza ait odak noktanızı tanımlar. Güneş’ten gelen özelliklerinizi anlayabilmek için sitemizdeki Güneş burcu bulma programından faydalanabilirsiniz. Güneş, astrolojideki en önemli yönetici olduğu gibi, doğum haritalarında da en fazla önem atfedilen güçtür. Güneş’in konumlandığı burç, ana kimliğinizle ve tüm yaşamınız boyunca kim olmak istediğinizle ilişkilidir. Kabiliyetlerinizi tüm dış dünya ile nasıl etkileşime sunduğunuzu ortaya çıkarmakla kalmaz ki aynı zamanda değerlerinizin, hedeflerinizin ve benlik duygunuzun temel taşını oluşturur. Gençliğin ardından, Güneş burcu etkisi artar çünkü bu dönemde, gerçekte kim olduğunuz hususunda kendinizi daha iyi anlama olgunluğu kazanırsınız.

Ücretsiz Ay Burcu Bilgilerini Gir Burcunu Öğren

Diğer astrolojik hesaplamalarda da olduğu gibi, Ay burcu tespiti için de doğum anına ait verilerin tam olarak bilinmesi gerekmektedir. Bu bölümün doğru olması önemlidir, çünkü yalnızca küçük bir saat farklılığı çok farklı bir burca işaret edebilir, bu nedenle emin olmak için kesinlikle titiz olunması gerekir. Kesin doğum saati bilgilerine sahip olmanız halinde, websitemizdeki gibi iyi hesaplama yapan bir hassas hesaplama sistemi sağlıklı sonuca ulaşmanıza olanak sağlayacaktır.

Ay’ın sembolik manada koruyucu olarak Güneş’in çevresinde tur atması gibi, haritamızdaki Ay da kendimizi ne şekilde koruduğumuzu, kendimizi nasıl rahat ve güvende tuttuğumuzu gösterir.

Duygu dünyamızdaki hemen her konuda etki sahibi olan Ay’ın natal haritadaki pozisyonu astroloji uzmanının üzerinde çok durdukları başlıca konular arasındadır. Natal haritada, Ay’ın yer aldığı burç, özellikle evlerimizde ve özel hayatımızda çevremize duygusal manada nasıl reaksiyonlar verdiğimizi ortaya koyar.

Kendinizin veya doğum saatini bildiğiniz birinin duygusal özelliklerini öğrenmek için, sitemizdeki Ay burcu hesaplama aracından yararlanabilirsiniz. Eğer doğum haritanızda Ay’ın hangi burçta olduğunu bilmeyi istiyorsanız doğum tarihi ve doğum yerinizi forma girmeniz gerekiyor. Bunun ardından Ay Burcumu Göster butonuna tıklayın. Ay burcunuz derhal hesaplanacaktır. Eğer bir başkasına ait Ay burcu konumuna erişmeyi isterseniz ilgili kişiye ait doğum saatini, Ay’ın mevcut pozisyonunu bilmek istiyorsanız bu güne ait zaman bilgilerini formdaki ilgili kutucuklara yazmanız gerekiyor. Bununla birlikte girilen tarih ve saate ait Ay’ın hangi burçta olduğunu ve o astrolojik konumda ne etkilerinin olduğunu okuyabilirsiniz.

Bir haritadaki Ay burcu yerleşimi insanların göremediği iç konuları yönetiyor olmasından dolayı duygusal reaksiyonlarımızla alakalı birçok hadise Ay burcumuzla tam olarak alakalıdır ki, keyfine vardığımız işler ve alışkanlıklarımız da burçlardaki Ay’ımızın etkisi altındaki konulardandır. Doğrudan hislerimizi etkilemesi nedeniyle hayatımızın tüm alanlarını tam manasıyla tesiri altında bırakabilir ancak, en önemlisi sürdürdüğümüz ilişkileri etkilemesidir. Ay’ın pozisyon aldığı burç bir yandan da sevgi beklentimizi, beslenme şeklimizi ve duygusal yönden rahata erme alanlarımızı da biçimlendirir.

Merkür Burcu Bulma Merkür Burcu Hesaplama

Merkür yerleşimimiz iletişim tarzınızı belirlediğinden ve düşünce yapımızı ifade ettiğinden dolayı, yaşamımızın her yönünü etkisi altına alır. Yeni tanıştığımız kişinin, gerçekte Güneş’in bulunduğu burcu ile değil, Merkür burcu ile karşılaşırız. Yerleştiği burca göre değişik anlamlar içeren Merkür burcu, zeka seviyemizi ve bu zekamızı nasıl kullandığınızı gösterir. Merkür konumu, olayları tanımlama, bilgiyi toplayıp yayma ve dış dünya ile paylaşımda bulunma şeklimizi temsil eder. Konumlandığı burca göre Merkür’den ne tür etkiler aldığınızı anlamak için Merkür burcu programımızı kullanıp gerekli tespitte bulunmalısınız. Merkür yerleşimimiz düşünce yapımızı, yazarlık yönelimimizi ve diğerleriyle iletişim kurma kalitemizi belirler.

Doğum Yeri ve Saatine Göre Venüs Burcu Hesaplama

Venüs burcu değerlerle ilgili olduğu için maddi ve manevi varlıklarımızla ilişkimizi yönetir. Ama belki de daha önemlisi, haritamızdaki Venüs sevgiye yaklaşımımızı, nasıl şefkat gösterdiğimizi, aşka verdiğimiz anlamı ve daha fazlasını anlatır. Sevgilinizle aranızdaki uyumluluğu çıkarmak için Güneş’e bakarak tahminde bulunmak en kolay yoldur fakat, Venüs burcundan tespit yapmak direkt olarak aşkı anlamanın en iyi yöntemidir. Venüs burçlar arasında dolaşımdayken, her gün kabaca 1° yer kaplar. Bu hızla bir burçta yaklaşık bir ay kaldığı anlamına gelir. Bununla birlikte her 18 ayda bir retroya girer ki, Venüs’ünüzün nerede olduğunu belirlemenin en geçerli yöntemi doğum haritanızı okumak doğum saatinizde hangi burçta olduğunu anlamak için çevrimiçi bir Venüs burcu hesaplayıcısı kullanmaktır.

Mars Burcu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Mars nispeten daha hızlı hareket eden bir gök cismidir ve hangi tarihler arasında retroya girdiğine göre iki ila yedi aylık süre zarfında burçlarda kalır. Astrologlara göre Mars’ın tüm zodyağı kat etmesi yaklaşık iki sene sürer. Bu 2 yıllık süreyi net olarak saptayabilir, an itibarı ile neler yaşadığınıza ve hissettiklerinize göre farkındalık geliştirirseniz, önümüzdeki etkisinde ne şekilde hareket edeceğiniz ve gücünüzü nasıl koruyacağınız ile alakalı iyi bir iş yapmış olursunuz. Mars burcunuzun ne tür etkiler verdiğini öğrenmek, nasıl çalıştığınız ve motivasyon kazanmak için ihtiyacınız olan şeylerle alakalı fikir verir. Bu bilgiler, enerji seviyenizi yükseltmenize ve yaşamınızı daha kolay hale getirmenize imkan tanıyabilir. Mars pozisyonunuzu hassas bie şekilde öğrenmek için Mars burcu hesaplama uygulaması kullanmakta önemli derecede fayda vardır.

Jüpiter Burcu Nasıl Bulunur? Jüpiter Burcu Nasıl Hesaplanır?

Jüpiter konumunu öğrenmenin değişik yolları vardır. Bir astroloji uygulamasından faydalanarak tek işlemle Jüpiter’inizin konumlandığı burcu hızlıca hesaplayabilirsiniz, elbetteki doğum tarihinizi ve saatinizi bilmeniz halinde. Ayrıca Jüpiter transit tablosunu kullanarak tarihlerden de yola çıkabilirsiniz. Doğum anınıza ait Yıldız haritanız elinizin altındaysa Jüpiter burcunuzu bu şekilde de görebilirsiniz. Özellikle ne anlama geldiğiyle beraber bu yerleşime detaylıca bakmak isterseniz Jüpiter burcu uygulamamızı kullanabilirsiniz. Jüpiter’in konumlandığı burç sizinle alakalı normalde bilinenden daha fazla şey söyler, algınızı genişletme ve bilinç seviyenizi yükseltme metodlarını açığa çıkarır. Genişleme anlamı taşıyan Jüpiter genellikle bu özelliği ile beraber bolca doğruluk ahlakı da verir. Jüpiter’in bulunduğu burcu iyi derecede anlamak, kendinize daha fazla şans davet etmenize de imkan verebilir.

Satürn Burcum Ne? Satürn Burcu Hesaplama ve Bulma

Satürn, devri uzun bir gezegen olup, bir burç derecesinde yaklaşık olarak iki yıl altı ay kalır ve başlangıçtaki yerine geri dönmesi 28 ila 29 yıl arasında bir zaman alır. Astrolojide bu ana Satürn’ün Dönüşü ismi verilir ve bu bir olgunluk süresidir. Bu, benzer yaş grubundaki kişilerin birbirine benzer hayat dersleri aldığı manasında yorumlanır. Sitemizdeki gibi Satürn burcu hesaplama uygulaması yardımıyla Satürn’ün yer aldığı konumu bulabilirsiniz. Haritalarda, Satürn’ün yerleştiği burç, sınırlarımızı, korktuğumuz şeyleri ve sorumluluk duygumuzu ortaya koyar. Satürn’ün bulunduğu burç sorumluluklarımıza bakışımızı izah edebilir ve bununla birlikte, normal bir şekilde açıklayamadığımız ve hatta kişiliğimizin temel parçası olarak kabullendiğimiz özelliklere de işaret edebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni