Tempo BPO'nun yeni İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Işık Tazeler oldu

Uçtan uca hizmet veren, inovatif yaklaşımlarla müşteri deneyimi yönetimi, danışmanlığı ve bilgi teknolojileri hizmetleri sunan Tempo BPO’nun yeni İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Işık Tazeler oldu. 1 Temmuz itibariyle Tempo BPO’da CEO’luk görevini üstlenen Taylan Akalın’dan bayrağı devralan Tazeler, aynı zamanda 5 yıldır Tempo BPO İcra Kurulu Üyesi.

Kurulduğu 2002 yılından bugüne çalışan ve müşteri sayısını her geçen yıl arttıran, inovatif yaklaşımlarla müşteri deneyimi yönetimi, danışmanlığı ve bilgi teknolojileri alanlarında hizmet sunan Tempo BPO’da yeni İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü, Işık Tazeler oldu. Tempo BPO’nun servis kanallarından TechOps Center’a ve şirketin dijitalleşme yolculuğunda dijital dönüşüme Direktör olarak liderlik eden, aynı zamanda İcra Kurulu Üyesi olan Tazeler, bundan böyle İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü olarak İcra Kurulu’ndaki çalışmalarını sürdürecek.

Işık Tazeler kimdir?

24 yıldır çalışma hayatını sürdüren Işık Tazeler, Turkcell Global Bilgi, Deutche Telekom Almanya, Koç Sistem, Vodafone, Saran Holding, RGN, Final Varlık Yönetim şirketlerinde müşteri temsilciliğinden başlayarak üst düzey yöneticiliğe kadar birçok görevde bulundu. Bu deneyimlerinin ardından Tempo BPO ile yolları kesişen Tazeler, Tempo BPO müşterileri Vodafone ve Millenicom’a üç sene liderlik etti. Bu görevlerine ek olarak Yeni İş Geliştirme liderliğini de üstlendiği zamanda Tempo Akademi, TechOps Center, PODA’nın hayata geçirilmesine de önderlik eden Tazeler, 2021 yılından bu yana TechOps Center ve Dijital Dönüşüm Direktörü, aynı zamanda İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapıyordu. Kariyer yolculuğunda global organizasyonlar tarafından “En İyi İş Ortağı Yönetimi Programı Lideri”, “En Başarılı İş Yönetimi Lideri”, “En İyi Müşteri Deneyimi Lideri” “TechOps Center Gençlere Destek Veren Lider” ödüllerine sahip olan Tazeler, 2023 itibariyle İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü olarak İş Geliştirme, Pazarlama ve Satış fonksiyonlarına liderlik edecek. İyi derecede İngilizce bilen Işık Tazeler, evli ve bir kız çocuk annesi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni