Let's Scale Up 2023 başlıyor!

Let’s Scale Up Hızlandırma Programı’nın üçüncü dönem başvuruları başladı. Firmalarını büyütmek ve yatırım fırsatlarını değerlendirmek isteyen girişimler letscaleup adresini ziyaret edebilirler. JCI Avrasya ve NETBAN tarafından hazırlanan Hızlandırma programının yeni dönemi 11 Mart 2023’de başlayacak. 
 

Ulusal ve uluslararası alanda, büyümek isteyen tüm küçük ölçekli girişimler için  tasarlanan Let’s Scale Up Hızlandırma Programı, geleceğin unicornu olan girişimlere , networking, yatırım kanalları, mentörlük ve eğitimler sağlamaya devam ediyor. Bu süreç ile potansiyeli yüksek girişimleri değerlemeye hazırlayarak katma değer oluşturmayı amaçlıyor.

2021 ve 2022’de gerçekleşen iki dönemi ile ekosisteme heyecan ve yenilik getiren, girişimci, yatırımcı ve ekosistem kurucularının arasında köprü olan Let’s Scale Up, üçüncü döneminde “Etki Yaratan Çözümler” (Impactful Solutions) için katılımcılarını ve yeni paydaşlarını bekliyor.  Başvuruları, 14 Şubat 2023 tarihine kadar açık olacak programda, başvurular arasından seçilecek ticari olgunluğa erişmiş  10 girişime 10 hafta boyunca sektör, yatırım, büyüme ve yeni pazarlara açılma konularında destek verilecek. Hızlandırma programının 11 Mart 2023’te başlaması planlanıyor. 

Let’s Scale Up programına seçilen girişimler 10 hafta süresince eğitim, mentörlük ve grup çalışmalarıyla geçecek yoğun bir programa dahil olarak işlerini geliştirmeye odaklanacak. Hızlandırma programının kapanışında   girişimler, yatırımcılar ve ekosistem oyuncuları, etki yaratan çözümleri konuşmak üzere , 19-21 Mayıs 2023 tarihlerinde Bodrum Armonia Hotel’de gerçekleştirilecek Eurasia Startup Summit 2023 Girişimcilik Zirvesi’nde buluşacak. 

Geçtiğimiz iki dönemde Let’s Scale Up şemsiyesi altında toplamda 21 start-up büyüme yolunda destek aldı. Programın ikinci dönemi olan 2021 yılında yapılan zirvede, 10’u program katılımcısı olan 14 start-up yatırımcılara firma sunumlarını paylaştı. 15 ülkeden 120 katılımcıyla gerçekleşen zirve sonrası katılımcılardan gelen bazı yorumlar şu şekildeydi:

“Let’s Scale Up girişimcilik ekosistemi içerisinde değerlendirebileceğim, katıldığım en etkin ve dinamik programlardan biri. Ekosistem içerisindeki oyuncuların, girişimci desteği veren dernek ve kurumların bu programı ve kapanış zirvesini örnek olarak almasını temenni ederim. Bu zirve Dünya’nın farklı bölgelerinde aynı temayla yapılmalı ve etkisi yayılmalıdır.”

“Program ve zirve, kompakt yapısı ve etki odaklı yaklaşımı ile katılmaktan asla sıkılmayacağımız bir yapıya sahip. Her katıldığımız Let’s Scale Up etkinliğinde bir şekilde firmamıza faydalı olacak ilhamı buluyoruz. Buradaki bilgi paylaşımı ve network oluşturma fırsatları çok değerli.”

Son döneminde Angel Affect CEO’su Gökhan Akar, Fongogo Yönetim kurulu üyesi Emine Çelebi, Tera Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Kaya, BVenture CEO’su Hamid Alibeiki, melek yatırımcı Kıvılcım Çaylı, Murat Onsekizoğlu, start-up destekleme platformu Komünite CEO’su Fatih Güner, yatırım stratejisti İlkay Demirdağ, Startup Mentörü Kevin Neary, ScaleUp Company Türkiye kurucusu Ned Pamuk, start-up mentörü ve eğitmeni Saleh Al Hanash, 2020 JCI Dünya Başkan Yardımcısı yazar ve  start-up mentörü Unotida Nyoni,  2015 JCI Dünya Başkanı İsmail Haznedar ve startup ekosisteminden birçok ismin katılımıyla gerçekleşen program, 2023 yılında da ekosistemin güçlü oyuncularını ağırlamaya hazırlanıyor.

Teknolojiyi çözümlerinde kullanan ve etki yaratmayı hedefleyen tüm start-upları odağına alan ve program dili İngilizce olacak Let’s Scale Up 2023 başvuruları, 14 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek. Girişimlerini yeni pazarlara açmak, deneyimli mentörlerden destek almak, dünyanın çeşitli bölgelerinden yatırımcılarla bir araya gelmek isteyen ticari olgunluğa erişmiş tüm girişimciler letscaleup adresini ziyaret edebilirler.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni