Bosch Rexroth, küresel hidrolik ürün yelpazesini geliştirmek için HydraForce satın alımını tamamladı

Satın alma işlemi, antitröst yetkililerinin onayının ardından tamamlandı

Bosch Rexroth, antitröst yetkililerinden onay alınmasının ardından, hidrolik uzmanı HydraForce’u satın alma işlemini 3 Şubat’ta tamamladı. Lincolnshire, Illinois (ABD) merkezli şirketin satın alınması Temmuz 2022’de duyurulmuştu. Bu işlem, Bosch Rexroth’un Kuzey Amerika’daki etki alanını güçlendiriyor ve müşterilere küresel ölçekte çok çeşitli kompakt hidrolik çözümler sunmak için dağıtım ağını genişletiyor.

Küresel hidrolik işini genişletmek için Bosch Rexroth ve HydraForce, tamamlayıcı bölgelerdeki varlıklarını birleştiriyor ve Avrupa ve Kuzey Amerika’da daha dengeli bir kapsama alanı sağlarken Asya’da büyümeyi mümkün kılıyor. Birleşme faaliyetleri, hızlı ürün mevcudiyeti ve daha da güçlü bir müşteri desteği için bölgesel tedarik zincirlerini koruyor. Bosch Rexroth CEO’su Dr. Steffen Haack, “HydraForce’un satın alınması, mevcut ve yeni müşteriler için hidrolik ürün yelpazemizi genişletiyor, ek dolaylı satış kanalları aracılığıyla küresel pazar erişimimizi artırıyor ve daha fazla büyüme için fırsatlar sunuyor.” dedi.

Bosch Rexroth daha geniş bir kompakt hidrolik bileşen ve sistem yelpazesi sunarken, HydraForce ise mekanik ve elektrikli kartuş valfleri ile hidrolik entegre devrelere (HIC) odaklanıyor. Kompakt hidrolik, yüksek güç yoğunluğu ve hidrolik sistemlerdeki temel işlevlere ilişkin özellikleri nedeniyle değerlidir. Bu sistemlere yönelik dünya pazarı sürekli olarak büyümekte ve Bosch Rexroth, yeni şekillendirilen Kompakt Hidrolik İş Biriminin pazar büyümesi hedefini karşılamasını veya aşmasını beklemektedir. 

HydraForce’un ticari faaliyetleri, toplamda 3.900 çalışanı olan ve Amerika Birleşik Devletleri, Brezilya, Çin, Almanya, İngiltere ve İtalya’daki dokuz üretim tesisinde faaliyet gösteren Bosch Rexroth’un Kompakt Hidrolik İş Birimine entegre edilecek.

Kompakt Hidrolik İş Biriminin yönetim ekibi, Bosch Rexroth ve HydraForce yöneticilerinden oluşacak. Şu anda Bosch Rexroth’un Kompakt Hidrolik İş Biriminin başında bulunan Frank Hess, yeni şekillenen organizasyona liderlik edecek. Haack, “Güçlü Bosch Rexroth ailemize katılan tüm HydraForce meslektaşlarımıza sıcak bir şekilde hoş geldiniz diyor ve tüm Kompakt Hidrolik ekibine başarılı bir başlangıç diliyoruz.” dedi.

Bosch Rexroth Kompakt Hidrolik İş Birimi Başkanı Frank Hess, “HydraForce ve Bosch Rexroth güçlerini birleştirirken, pazarın üzerinde sürdürülebilir bir büyüme elde etmek üzere müşteri odağımızı, uygulama uzmanlığımızı ve girişimci bilgi birikimimizi birleştireceğiz. Birlikte, müşterilerimize mükemmel destek ve yenilikler sağlamaya, iş ortaklarımızla olan güçlü ilişkilerimizi daha da geliştirmeye ve çalışanlarımız için büyük fırsatlar yaratmaya devam edeceğiz. 

Entegrasyon halihazırda başlatılmış olduğundan, HydraForce ve Bosch Rexroth müşterileri ve tedarikçileri, ilgili satış ve satın alma ekiplerindeki güvenilir bağlantılarından hizmet almayı sürdürecek ve HydraForce şimdilik kendi markası altında faaliyet göstermeye devam edecek. Yeni şekillendirilen Kompakt Hidrolik İş Birimi, Lincolnshire, Illinois, ABD ve Nonantola, İtalya’daki mevcut merkez lokasyonlarında faaliyet gösterecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni