Arzu Ünay, L'Oréal Türkiye Ülke Operasyon Direktörlüğüne Atandı

Lider Tekno-Güzellik şirketlerinden L’Oréal Türkiye’de üst düzey atama gerçekleşti. Arzu Ünay, 29 Mayıs 2023 itibarıyla Ülke Operasyon Direktörlüğü görevini üstlendi.

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Arzu Ünay, 2004 yılında global bir şirkette Tedarik Zinciri Talep Planlama Sorumlusu olarak başlattığı kariyer yolculuğunu, 17 yıl boyunca çok uluslu pek çok farklı şirketin tedarik zinciri departmanında çeşitli roller alarak sürdürmeye devam etti. Bu süreçte kategori planlama, müşteri hizmetleri, müşteri lojistiği ve fabrikada tedarik zinciri gibi farklı alanlarda çeşitli roller alarak operasyonda uçtan uca deneyim kazanan Ünay, bu görevler kapsamında birden fazla ekibe liderlik ederek, organizasyonel dönüşüm ve coğrafi genişleme projeleri gerçekleştirdi. Son olarak, Tedarik Zinciri Platformu Dijital Dönüşüm Departmanı’na liderlik etti. 

Operasyon Bölümü ile bağlantılı farklı alanlarda deneyime, yönetim becerisine, yenilikçi yaklaşıma, iş tutkusuna ve pozitif tutuma sahip olan Ünay, L’Oréal Türkiye’nin operasyonlarındaki dönüşüm gündeminin her aşamasına değerli katkılar sağlayacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni