Yeni Yılı Pokémon UNITE ile Kutlayın

Dünya çapında 100 milyonu aşkın indirme sayısına sahip Pokémon UNITE’ı yeni yıl heyecanı sarıyor. Oyun içi güncellemelerle yeni etkinlikler, popüler Pokémon Dragapult’un çıkışı, mücadele 13. Sezon ve çok daha fazlasıyla yeni yıl kutlamaları başlasın!

Dragapult Yakında Pokémon UNITE’ta

Bugüne kadar gizemini koruyan Pokémon Dragapult, 29 Aralık 2022 tarihi itibariyle Pokémon UNITE kadrosuna dahil oluyor. Dragapult, sahayı son hızla katederek saldırmak veya saklanıp rakiplere pusu kurmak gibi kurnaz manevralarda ustalaşmış bir hücumcu Pokémonu. Unite Hareketi sayesinde İmha Vuruşu Dreepy’ler fırlatarak rakiplerine saldırı gerçekleştiriyor.

Bununla birlikte yeni yıl kutlamalarında da mücadeleye devam etmek isteyenler, 26 Aralık 2022 ve 6 Şubat 2023 tarihleri arasında Buzzwole liderliğindeki Kırmızı Takıma veya Cinderace liderliğindeki Mavi Takıma katılarak öfke maçlarında mücadele edip takımlarına puan kazandırabiliyor.

Mücadele Bileti 13. Sezonla Süper Bir Tarz Yakalayın

Eğitmenler 26 Aralık 2022 ve 3 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olacak Mücadele Bileti 13. Sezonda kahraman temalı olağanüstü ödüller elde edebiliyor. Ödüller arasında Karanlık Kahraman Tarzı: Buzzwole ve Karanlık Kahraman Seti Eğitmen moda eşyaları öne çıkıyor. Diğer Pokémon’lar için yeni Hologiysiler de oyun içi mağazadan alınabiliyor. Ayrıca eğitmenleri Mücadele Bileti 13. Sezon süresince yeni kahraman temalı etkinlikler bekliyor. Kaçırmamak için oyun içi haberleri takip etmeyi unutmayın! 

Mücadele Bileti 12. Sezonda 70. Ve 120. Seviyelerde Aurora Setlerine sahip olmak için 26 Aralık 2022 tarihine kadar haftalık mücadele görevlerinizi tamamlayabilirsiniz. 

Urshifu Şimdi Pokémon UNITE’ta

Çok yönlü bir Pokémon olan Urshifu ile iki farklı oynama şeçeneğiyle sahalara geliyor. Kubfu olarak Acımasız Darbe hareketini öğrenmenizle birlikte Kubfu Tek Vuruş Tarzı Urshifu’ya evrimleşiyor ve son derece tahrip edici tek seferlik vuruşlar yapıyor. Ancak Çağlayan Darbeler hareketini öğrenirseniz Kubfu peş peşe darbeler gerçekleştiren Hızlı Vuruş Tarzı Urshifu’ya evrimleşiyor.

Yeni Yıl ile Gelen Yeni Hediyeler ve Eşyalar

Pokémon UNITE’a yılbaşı kutlamaları ile birlikte iki yeni eşya geliyor. Bunlardan biri üç temel saldırıdan sonra Pokémon’unuzun temel saldırı hızını kısa süreliğine arttıran Yayılım Ateşi Fuları; diğeri ise saldırı tabanlı temel saldırılarla verilen hasarın belirli bir miktarını eşitleyip SP yenileyen Emici Taç. 

Yeni yılda hediye vermeyi de unutmayan Pokémon UNITE çeşitli ödüller ve oyun içi hediyelerle renk katıyor. 24 Aralık 2022 ile 2 Ocak 2023 tarihleri arasında oyuna her gün giriş yaparak 7 günlük sınırlı lisans özel hediyelerine sahip olabiliyorsunuz. Bununla birlikte 23 Aralık 2022 ile 1 Ocak 2023 tarihleri arasında oyuna giriş yaparak çeşitli hediyelere sahip olabileceğiniz yılbaşı şans çarkını çevirebiliyorsunuz. Tüm bu hediyelerin yanı sıra 26 Aralık 1 Şubat tarihleri arasında toplam yedi gün oyuna giriş yaparak bir Unite lisansı ile kiralık Holo giysinin sahibi olabiliyorsunuz. 

Tüm bu heyecan verici etkinlik ve hediyeleri kaçırmamak için siz de hemen Pokémon UNITE’a girin ve güncellemelerin keyfini çıkarırken yeni yıl heyecanını yaşayın!

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni