Yaşamkent Kapalı Pazar Yeri Yeni Türkü Konseriyle Açılıyor

Alacaatlı Yaşamkent Pazar Yeri’nin üst kapama ve yenileme çalışmalarını tamamlayan Çankaya Belediyesi, yeni Pazar yerini 17 Eylül’de hizmete açıyor.  

 

Çankaya Belediyesi 3 bin 450 metrekarelik alanda üst kapama çalışmasını tamamladığı Alacaatlı Yaşamkent Kapalı Pazar Yerini 17 Eylül’de hizmete açıyor. Başkentlileri “Yeni Türkü” konseriyle buluşturacak Pazar yeri Alacaatlı, Yaşamkent, Dodurga mahallelerinin yanı sıra Çayyolu bölgesine hizmet verecek.   

 

Çankaya Belediyesi, 2022 yılı yatırımlarını yaz aylarında da sürdürdü. Bölgede Çayyolu ve Ümitköy hizmet binalarının yapımına devam eden Belediye, Yaşamkent pazar yerinin üstünü kapattı. Konser ve etkinliklerin de düzenlenebileceği 3 bin 450 metrekarelik pazar yeri yenilenmiş haliyle aynı zamanda yeni bir sosyal alan olacak.  

  

8 YILDA 8 PAZAR YERİ 

Pazar yerlerini haftanın bir günü sebze meyve satışı yapılan yerler olarak işlev görmesinin yanı sıra haftanın her günü vatandaşların yararlanabileceği, sosyal faaliyetlerini sürdürebileceği kent meydanları haline dönüştürdüklerini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “İlk olarak 100. Yıl Pazar Yerinde başlattığımız kent meydanı pazaryeri konseptini tüm pazarlarımızda uygulayacağız. Yaşamkent Pazar Yerimiz ile birlikte 8 pazar yerimizi yeniledik, 7’sinin üstünü de kapattık. Şimdi buralarda açık hava sinema gösterimlerimizi yapıyoruz, çocuklar gelip oyun oynayabiliyorlar, vatandaşlarımız yürüyüşlerini yapabiliyorlar. Üstü kapalı olduğu için her mevsim bu amaçlarla kullanılabiliyor. Pazar esnafımıza ve vatandaşlarımıza alışverişlerinde konfor sağlayan kapalı pazar yerlerimizin sayısını artıracağız" diye konuştu. Alper Taşdelen, 17 Eylül’de gerçekleşecek Alacaatlı Yaşamkent Kapalı Pazar Yeri açılışına ve Yeni Türkü konserine tüm Ankaralıları davet etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni