Yalıdayız Kültür Sanat Etkinlikleri Çocuklara Masal Anlatımı İle Başlıyor

Gölcük Belediyesi tarafından başlatılan ve her ay 5-6 farklı etkinliğin düzenleneceği “Yalıdayız Kültür Sanat Etkinlikleri”, çocuklara masal anlatımı ile başlıyor.

 

İlçenin adını kültür-sanat etkinlikleri ile duyurma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Gölcük Belediyesi, bir yeni etkinliği daha Gölcüklülerle buluşturacak. “Kültür-Sanat Kenti Gölcük” sloganı ile hayata geçirilen “Yalıdayız Kültür-Sanat Etkinlikleri”, her ay 5-6 faklı etkinlik düzenlenecek. Etkinlikler ilk olarak Değirmendere Yalı Evleri Ahşap Heykel Evi’nde düzenlenecek, çocuklara masal anlatımı programı ile başlayacak. 4 Kasım 2022 Cuma günü saat 10.00’da başlayacak masal ve drama etkinliğinde; çocuklar, masal dolu bir gün yaşayacak.

 

GELENEKSEL TÜK MASALLARI ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

Değirmendere Yalı Evleri Ahşap Heykel Evi’nde düzenlenecek etkinlikte alanında profesyonel Masalcı Teyze tarafından çocuklara, geleneksel Türk masalları anlatılacak. Türk masal kahramanlarının serüvenlerini dinleyecek çocuklar, anlatımın sonunda anladıklarını canlı resim performansı ile resimlerine yansıtacaklar.

 

HER AY 5-6 FAKLI ETKİNLİKLE YALIDAYIZ

Yalıdayız Kültür-Sanat Etkinlikleri bir yıl boyunca devam edecek. Her ay 5-6 farklı faaliyetin düzenleneceği etkinliklerde, çeşitli yaş guruplarına yönelik çalışmalar yapılacak. Etkinliklere katılmak isteyenler 0262 412 88 47 numaralı telefondan bilgi alabilecekler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni